Kun sain käsiini nuo Olivian Paperinukkehaasteen lopulliset lookit, voin valehtelematta sanoa että en olisi tuntenut itseäni androgyynissä housupuvussa, jos kuva olisi tullut yllärinä vastaan lehden sivulla. Ihan käsittämätöntä, miten voi muuttua noin erinäköiseksi.


nelliina_sivu2

nelliina_sivu2

Lookit ovat äänestyksessä OmaOliviassa, käykää katsomassa sieltä loput KLIK!!! Muistakaa samalla äänestää parasta asua.

Ja uunituoreesta Olivia-lehdestä löytyy paperinukkehaasteen tiimoilta kunnon juttu, jossa puran auki mietintöjäni tyylimuutoksesta :)

Kommentit (6)

Anni
1/6 | 

Oot näissä kuvissa niinkuin yö ja päivä, ihan mieletön muutos saatu vaatteilla aikaan :)

mar
5/6 | 

Tulevatko nämä lookit ihan fyysiseen Olivia-lehteen tai muualle nähtäväksi? Kuvat ovat niin kamalaa mössöä. ettei näistä tunnu saavan mitään selvää. Outoa, miten huono toteutus.... Niina kyllä edustaa, en käsitä millaiset kilometrikoivet neidolla on kun housupuku päälläkin näyttää gasellilta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011