...koska se on. Hieno tavoitteeni oli pulahtaa järveen heti ekana lomapäivänä, mutta homma jäi sille asteelle, että kastoin toisesta jalasta pohkeeseen asti. Se siitä, kiitti moi. Ihme masokisteja kaikki Suomen kesäuimarit...!

Edellä mainitun surkean kokeilun jälkeen tyydyin istumaan mökkisaunan lämmössä, piipahtaen välillä laiturilla jäätymässä, ja sitten heti takaisin saunaan.

Mutta mökkiuikkarini on maailman hienoin, vannoutuneen Barbie-fanin (since -84) unelma.

Simmarit: Missguided / Kengät: Minna Parikka / Laukku: Lindex / Pleksit: matkamuisto Kanarialta

Se on jännä juttu, että avannossa käyn erittäin mielelläni, eikä shokkikylmä vesi tunnu yhtään niin kauhealta kuin kesäinen Vanaja. Meillä vielä mökillä vesi on ihan extrakylmää, sillä siinä kohdalla järveä on kova virtaus. 

Lapsilta tuntuu puuttuvan tuntoaisi ihan kokonaan kylmän veden suhteen, meidän Annia ei saa järvestä ylös sitten millään. Vaikka huulet alkavat sinertää, 4-vuotiaan mielestä vedessä on ihanaa!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Oon ollu samanlainen uimari pienenä kuin Anni. Äiti huuteli rannalta tai altaan reunalta, että jokoha riittäisi?! Vastaus oli aina EI!, vaikka huulet sinersi ja leuat kalisi, Siskoni värjötellessä kahden pyyhkeen alla saunankin jälkeen.
Nykyään mökillä juoksen veteen, pulahdan ja juoksen takaisin saunaan, tyttäreni voisi sensijaan pulikoida avannossakin tunnin verran.

atomi
2/2 | 

Lapsena uiminen oli maailman parasta. Satoi tai paistoi, uimme kesällä päivittäin tuntikausia. Se vaan on niin, että muksuna sitä liikkuu enemmän ja veri virtaa suonissa vikkelämmin. eikä liioin lapsena malttaisi lopettaa kivaa puuhaa millään. Omat tyttäreni olivat samanlaisia vesipetoja ja nyt aikuisena uimme mieluiten lämpimämmissä vesissä.Uiminen on silti mukavaa, ja sun uikkari on sikahieno!!! (Olen niin barbifiiliksissä siitä Kansallismuseon näyttelystä vieläkin<3 Ainoa mitä näyttelystä kaipasin, olivat Spice girls-barbit...)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010