Elämme voimakkaiden värien ja kuosien aikaa, ystävät hyvät. Kun on kuosittanut itsensä päästä varpaisiin kukilla ja geometrialla, iso alue keltaista rauhoittaa. Hassua sinänsä, kun väri on kuitenkin melko räikeä. 

Trenssiä aletaan pikkuhiljaa tarvita taas, ainakin iltaisin viileän tullen. Tämä on vanha Marks & Spencerin takki, joka sopii melkein kaikkiin mekkoihini ja myös housuihin. Keltainen on jännä väri, sillä kovin montaa vaatetta en kaapistani keksi johon ei sopisi väripisteeksi keltainen laukku, takki tai kengät. Etenkin tällainen murrettu keltainen toimii aina.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat