Mitä kylmemmät aamut, sitä useammin puen ylleni pitkiä helmoja. Tämä on mekkonaisen kerrospukeutumisvinkki numero yksi: suosi kylmällä pitkiä helmoja. Lämpösukkahousuilla ja maximekolla pärjää yllättävän pitkälle myös talvella.

Toki maata viistävät helmat kannattaa jättää loskakeleillä kotiin, mutta nilkkapituiset mekot ja midihelmat toimivat silloinkin. 

Nahkatakki: Mango / Mekko: Y.A.S / Laukku: Minna Parikka / Myssy: A+More / Huivi: Pura / Mokkasiinit: Minnetonka

Käsi ylös, kenelle tulee mustavalkoisesta pystyraidasta aina mieleen Beetlejuice...

Kommentit (1)

lusene
1/1 | 

Hei hyvä vinkki! Olen jotenkin mieltänyt maksimekon kesävaatteeksi, mutta sitten käytän kylmällä ilmalla lyhyitä hameita... Loogista. Ehkä ajatus pitkän halkiollisen mekon käyttämisestä sukkisten kanssa tuntuu vähän hassulta, mutta mikäpä ettei toisaalta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat