Mieheni on aina pitänyt kaikkein oudoimmistakin viritelmistä, mitä ylleni vedän. Tai sitten häntä ei vain kiinnosta asia pätkääkään :D Tästä hatusta sain kuitenkin pitkästä aikaa ihmettelevän kommentin: miksi sinulla on ratsastuskypärä päässä...?

Vitsissä oli kyllä hieman perää. En ollut ajatellut, että villakangaslippis tosiaan tuo mieleen hevosharrastuksen. Ironia on käsinkosketeltavaa, sillä pelkään hevosia kuin ruttoa. Haluaisin olla pelkäämättä, mutta itku tulee jos joudun liian lähelle. 

Kypärämäinen tai ei, kirppikseltä löydetty hattu on ihana!

 

Yllättävä lämpöaalto toi avokkaat hetkeksi takaisin, arjen pieniä iloja!

Kommentit (2)

Alma
1/2 | 

Hei ethän oo hylännyt aikomusta tehdä Dublinin vintagekaupoista postausta? Reissu olis suunnitteilla ensi vuodeksi joten olen odotellut innolla juttua! 😍

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010