Aina kun hiukseni ovat itsepäisen pörröllään ja sojottavat typerästi joka suuntaan, ne näyttävät kuvissa parhaimmalle. Hyvänä hiuspäivänä taas tukka näyttää kameran linssin läpi lättänältä ja tylsältä. Täysi mysteeri.


Koska en näköjään pysty ymmärtämään että nyt on omituisen kesä-like lämmintä, tukehdun iltapäivällä kuoliaaksi paksujen sukkahousujen kanssa. Mutta kun ei kertakaikkiaan ole normaalia että toukokuussa ei muka tarvitse aamulla sukkiksia ja takkia kun pyöräilee töihin! Odotan koko ajan foliohattu päässä nurkan takaa iskevää lumipyryä, U can`t fool me damnit :D


Limenvärinen vekkihuitulamekko H&M, bootsit - Marc O`Polo (saatu).Katselin tässä kalenteriani ja seuraava vapaa viikonloppu olisi luvassa heinäkuun lopussa. Kaikki tulevat tekemiset ovat hurjan kivoja asioita jenkkireissusta kesäisiin pelireissuihin Porvooseen ja Helsinkiin, mutta silti. 2 kuukautta niin bookattuna että ei ole liikkumavaraa yhtään, hui. Vannon, että ensi kesälle en huoli mitään tekemistä. (Niin varmaan joo...).

Kommentit (12)

Hanna
3/12 | 

Mistä olet löytänyt nuo aurinkolasit?!
Itse metsästän edelleen täydellisiä aviator -arskoja itselleni.

Niitta
4/12 | 

Joku on tämän jo saattanutkin sinulle linkata, mutta ajattelin kuitenkin vielä laittaa, kun olet minusta aina aktiivisesti ja vastuullisesti ollut näissä 'piilomainonta blogeissa'-keskusteluissa ollut mukana :) eli Asml:n luonos mahdollisesta ohjeistuksesta blogimainontaan (oli itseasiassa todella mielenkiintoinen):

http://www.asml.fi/wp-content/uploads/Blogimainonnan_ohjeistusluonnos.pdf

ja kommenttisivu, jos haluaa lähettää oman mielipiteensä: http://www.asml.fi/luonnos-blogimainonnan-ohjeistukseksi-nyt-kommentoita...

Kaisu
5/12 | 

Huitula. Huomasin käyttäväni tänään kirpparilla huitula-sanaa useammin kuin kerran. Onkohan sana tarttunut varastooni sinulta. Tiedä häntä, mutta se sopii hyvin kuvaamaan kesäisiä vaatteita.

6/12 | 

Mielikuva susta foliohattu päässä nurkan takana sai purskauttamaan mutustamani päärynät näppäimistölle.. kiitos tästä. :D

Katri
9/12 | 

Heh! Minä taas olen kanssakulkijoiden mielestä aivan liian pienesti pukeutunut. Kun ulkona liikkuu hame päällä ilman sukkiksia tulee paheksuvia katseita "Ei vielä ihan noin kesä ole!". En pystyisi olemaan enään pitkät housut/sukkikset jalassa kun soijaa pukkaa:D Sitten taas kun kelit vaihtuvat perinteiseen sateeseen voi kaivaa paksumpaa esille! :D

Jenya
10/12 | 

mulla on kans koko kahden kuukauden kesäloma lähes päivälleen buukattuna :) töitä, reissua ja koulua. Ihan hyvä vaan, ku kaks viimestä kesää on olleet ihan tyhjiä, eikä niistä oo saanu oikeen mitään irti..

11/12 | 

Hih, tuosta otsikosta tuli mieleen, että varmaan samasta syystä kuin miksi kaikki näyttää niin paljon kauniimmilta paljain silmin katsottuna, mutta kun sitä yrittää kuvata ja katsoa linssin takaa, niin ei ole ollekaan enää sillä tavalla kaunista ja samanlaista (ja päinvastoin). :) En ymmärrä! ;)

Oi, siulle on kyllä tosiaan tulossa ihana kesä! :) Onpa muuten kivat aurinkolasit. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011