Kuten olen monta kertaa maininnut, lempipaikkani Tampereella on ihan ehdottomasti Milavida ja Näsinpuisto. Nottbeckien vanha linna on nyt vihdoin remontoitu. Sanonta parempi myöhään kuin ei milloinkaan pätee myös tässä tapauksessa, sillä kaunis rakennus oli jo todella kapisessa kunnossa. Onneksi se pelastettiin. Nyt Milavidassa toimii sekä ravintola että kahvila, mutta huomisesta eteenpäin myös yläkerta avataan ja museo aloittaa toimintansa.

Museo Milavida aukeaa yleisölle 12.6. klo 11.00 ja ensimmäisenä näyttelynä on Unelmien askeleet - Salvatore Ferragamo 1898 - 1960. Ferragamon legendaarisia kenkiä on näytillä 35 paria ja näyttely päättyy vasta 10.1.2016 joten aikaa kenkien ihasteluun on reilusti. Museossa pääsee kenkien lisäksi tutustumaan myös Nottbeckien perheen historiaan.

k2kesä15 milavida nelliina

En ole vielä itse ehtinyt tutustumaan à la carte -ravintola von Nottbeckiin, enkä Cafe Milavidaan (kahvila avoinna ke-su 11-17:00), mutta tämä asia korjataan kesän aikana. Samaan syssyyn sitten kenkien ihastelua museon puolella :) En malta odottaa!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010