Arvontapalkinnon sponsoroi: Agtuvi / Kivat

Alan olla jo aika expertti tässä itse itseni kylään kutsumisessa, sillä oops I did it again. Olen vain niin pohjattoman kiinnostunut suomalaisesta yrittäjyydestä ja osaamisesta, etten voi tälle mitään. Tällä kertaa kurvasin visiitille vanhan tutun yhteistyökumppanini, tamperelaisen Agtuvin, tehtaalle Lahdesjärven ABC:n nurkille.

Agtuvin tehdas, hallinto ja tehtaanmyymälä sijaitsevat kaikki samassa rakennuksessa. Vuonna 1975 perustettu perheyritys valmistaa monelle lapsiperheelle tuttuja Kivat neulevaatteita ja -asusteita. Sain kunnian tutustua tehtaan koko tuotantoketjuun, josta ompelimon ja leikkuun osa oli vanhalle saumaajalle hyvinkin tuttua, mutta neuloksen valmistusta seurasin elämäni ensimmäistä kertaa. 

Tehtaalla on käyty viime vuosina läpi suurta muutosta, sillä yritys halusi siirtyä kokonaan biopuuvillan käyttöön. Vuodesta 2011 alkaen kaikki Agtuvin puuvillatuotteet on jo valmistettu luomupuuvillasta. Tuotantoketju on tarkasti valvottua aina eurooppalaisista lankatoimittajista lähtien ja neulokset neulotaan omassa tehtaassa Tampereella. Paljon tehdään itse, mutta osa ompelutyöstä teetetään tutuilla ja luotettavilla alihankkijoilla Suomessa ja Virossa. Agtuvi työllistää n. 30 ihmistä. 

Tehtaan koneet ovat kuluttajakoneisiin tottuneelle ihan valtavia laitoksia. Osa neuloo putkineulosta, toinen tekee sormikkaita. Sormikkaista yritys sai itseasiassa alkunsakin, ja sama sormikaskone on käytössä edelleen.

Katri (kuvassa yllä) hoitaa muun muassa perheyrityksen vientiä. 

Agtuvilta löytyy myös sympaattisin teollisuuskone ikinä, tupsukone. Tämä kone pyörittää silmänräpäyksessä tupsupalleroon vaadittavat langat pakettiin, jonka jälkeen ne kiristetään käsipelillä palloksi ja lopuksi hapsut leikataan tasaiseksi.

Tavallisena kuluttajana sitä ei aina tule ajatelleeksi, miten lasten talvimyssy muotoutuu neuloksesta lopulliseksi tuotteeksi. Myssy ei humpsahda valmiina tuotantolinjalta, vaan sen kokoamisessa on monen monta erilaista työvaihetta. 

Kerroin aiemmin, että olen ollut itsekin töissä ompelimossa. Siitä on yli 15 vuotta aikaa, mutta muistelen edelleen lämmöllä päiviä kun vedettiin laakaa (kangasta monta kerrosta päällekäin) ja leikattiin pahvikaavojen perusteella sarjoja. Hyvän työkaverin kanssa päivät sujuivat kuin siivillä eikä naurua puuttunut. Sama meininki näytti olevan Agtuvin omalla väellä. 

Leikkaamosta suurin osa tuotteista lähtee ommeltavaksi alihankkijoille, mutta nekin palautuvat takaisin Agtuville viimeistelyä varten. Tehtaan pakkaamosta paketit lähtevät jälleenmyyjille ympäri maailman, tuotteita myydään Suomen lisäksi esimerkiksi Norjassa, Islannissa ja Venäjällä. 

Hauska knoppitieto: normaalisti lastenvaatteet suositellaan pestävän ennen käyttöönottoa, johtuen niiden sisältämistä mahdollista kemikaaleista, jotka taas aiheutuvat esimerkiksi rahtikuljetusten homeenestoaineista ja kankaiden värjäämisestä. Agtuvin kaikki puuvillaneulokset pestään Suomessa ennen kuin niistä valmistetaan vaatteita, joten ne voi halutessaan ottaa käyttöön suoraan kaupan hyllyltä. Tämä myös estää sen, että vaate ei kutistu olemattomiin ensimmäisen pesun yhteydessä

Nämä alla näkyvät kädet kuuluvat Agtuvin perustajan vaimolle, Auli Puskalalle. Hänet löydätte useimmiten tehtaanmyymälästä asiakaspalvelun parista. Perheyrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos, mutta alkuperäinen yrittäjäpari on edelleen toiminnassa mukana. Myymälänhoidon ohella Aulilta hoituu samalla lasten talvipäähineiden tupsutus. 

Kivat-merkin hittituote on meillä kotona ollut ehdottomasti villahaalari (saatu blogin kautta). Annilla on ollut koko ajan käytössä välikausivaatteiden alla Kivatin tähtikuvioinen haalari, joka on kestänyt aktiivikäyttöä jo toista vuotta. Villahaalari on ollut todella näppärä myös sellaisenaan automatkoilla, sillä toppahaalarissa lasta ei välttämättä saa turvaistuimeen niin, että lopputulos olisi takuuvarmasti pitävä. Villahaalari on kevyt, mutta se lämmittää hiostamatta. 

Myös Kivat-tuplatupsupipo keikkui tytön päässä koko viime talven. Suomalainen valmistaja osaa ottaa huomioon meidän välillä melko arktiset olosuhteet, jolloin tuote on paitsi nätti, myös toimiva. 

Jos nyt tuntuu siltä että ehta tamperelainen villahaalari olisi omalle lapselle tai lähipiirin jälkikasvulle paras valinta tulevalle kaudelle, kannattaa osallistua seuraavaan arvontaan. Haalari on valmistettu Öko-tex-merkitystä villasta ja resorit luomupuuvillasta. Arvontapalkinnon tarjoaa Agtuvi. 

Haalariarvonnan säännöt: 

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle). 

2. klikkaa tiesi Kivat-verkkokauppaan ja valitse mieleisesi villahaalari, ja kerro valintasi kommenttiboxissa. Kerro myös miksi juuri se haalari on ihana, jos haluat lähettää Agtuvin porukalle terveiset. 

3. vastausaikaa on 16.11.2016 klo 23:59 asti. 

Onnea arvontaan :)

Kommentit (244)

Finna
3/244 | 

Babylumikidehaalari olisi minun valintani. Kuosi on aivan ihana, tulee Suomen talvi mieleen, sopivasti jouluinen ja väri on todella trendikäs tällä hetkellä. Sopii hyvin tytölle ja pojalle.

Tossu
4/244 | 

Harmaa tähtihaalari olisi minun valintani. Kuosi on kainis ja selkeä. Iloisen harmaa :) Käy sekä tytöille että pojille niin helppo laittaa kiertoon mahdollisille pikkusisaruksille.

Ilenna
11/244 | 

Pinkkiraitainen haalari lapsenlapselleni Seelalle nimipäivälahjaksi.

Olisi ihan lämmin ulkoillessa mm päiväkodissa.

heiskav
12/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on kaunis ja ihanan talvinen. Villahaalari tulisi todella tarpeeseen! Mukava kuulla suomalaisista valmistajista, kiitos kirjoituksesta.

Larre
13/244 | 

Tähtihaalari on täällä eniten mieleen! :) Vaikka tähtikuvio on hieman "kulunut", on se tuossa hillitty ja kaunis. 

Heidi
14/244 | 

Babylumikidehaalari olisi just sopiva tähän talveen. Onpa tuolla nettisivuilla laaja valikoima kaikkea, esim myssyjä! Musta on ihanaa suosia kotimaista aina kun mahdollista <3

Anna Aurinko
16/244 | 

Harmaa tähtihaalari olisi mainio. Kyllä mieltä lämmittää, että Tampereelta saa paikallisia lastenvaatteita.

Kis
19/244 | 

Tosi kiva kun kirjoitit tästä. Meille om tulossa keväällä esikoinen ja lastenvaatemaailma on itselleni täysin vieras. Juuri tällaisia suomalaisia luomupuuvillaa käyttäviä perheyrityksiä haluaisinkin vastevalinnoissa suosia.

Valintani olisi babylumikidehaalari http://www.kivatshop.fi/product/494/babylumikidehaalari
Uskoisin, että sitä voisi vielä keväänkin kylmillä ilmoilla huoletta käyttää lapsen paistumatta, vaikka kevätvauvalle toivoisinkin keväisempiä kuoseja. Kaunis kuitenkin tuo lumikidekuvio ja väritys.

Anne123
20/244 | 

Vaaleanharmaa lumikidehaalari on kyllä paras. Pidän vaatteista joiden väritys sopii molemmille sukupuolille, ja siihen tuo haalari on juuri passeli. 

Vierailija
21/244 | 

Harmaa lumikide olisi minunkin valintani. Todella kaunis kuosi, en ole aiemmin nähnytkään. Alkoi nyt kyllä sen verran kiinnostamaan, että pitää ehkä hankkia se vaikkri arvonnassa tärppäisikään... :)

Pirita
22/244 | 

Babylumikidehaalari olisi ykkösvalinta meidän pojalle! Kaunis kuosi ja väri :)

Hanna Elina
24/244 | 

Nyt, kun lunta jo satelee ja pakkanen kiristyy, tummanharmaa lumikidehaalari olisi ihanan lämmin kaksivuotiaalle pojalle. Luomupuuvilla on myös hyvä valinta.

Jenska
25/244 | 

Babylumikidehaalari näyttää ihan meidän haalarilta. :) Tosi söpö, neutraalin värinen haalari kauniilla kuvioilla.

heisi
26/244 | 

Tummanharmaa lumikidehaalari olisi mainio joululahja kummipojalle. Todella kaunis haalari ja ei liian "poikamainen", kun en itse eikä kummipojan äitikään pidä liian sukupuolitetuista lastenvaatteista.  Sellaisen siis mielelläni ottaisin, jos arpaonni osuisi kohdalle. :)

Ilona
27/244 | 

Harmaa tähtihaalari olisi oikein mahtava meidän pikkutyypille!

Arvostan suomalaisia perheyrityksiä, iso peukku naapurikaupunkiin!

Tirpustiira
28/244 | 

Tummanharmaa lumikidehaalati koossa 100cm ois kovasti mieleen ja jos ei onni arvonnassa suosi niin ostan sen varmaanjoka tapauksessa :) Tosi kiva kuosi, tähän saakka meillä on ollut vaan tylsiä yksivärisiä villahaalareita ja vanha ei tuu kokonsa puolesta sopimaan koko talvea vaan seuraava koko on ostoslistalla. Ihanaa että on käytännöllisiä kotimaisia tuotteita lapsille :)

Starbite
29/244 | 

Villahaalarit ovat täälläkin kovassa käytössä, sellaiset oikeat eikä mitkään höpöhöpö sekoitematskuiset ;) ihanin oli harmaa kidehaalari, kaunis ja menee tytölle sekä pojalle. Meillä taaperon haalari alkaakin jäädä pieneksi, ja sitten tuota voisi myöhemmin käyttää tulokkaan, pojun, kanssa. Tänäänkin pakkasra oli 13 astetta joten tarpeeseen tulisi :)

mmiu
30/244 | 

Raitahaalari (jossa on burgundin punaisia, tummansinisiä ja harmaita raitoja) on suosikkini. Olen katsellut viime aikoina paljon omia lapsuuskuviani 80-luvulta ja tykästynyt sen aikaisiin ei-niin-kovin-kirkkaisiin väreihin :)

IinaP
31/244 | 

Vaikka lumikidehaalari on kuosiltaan mielestäni kaunein, valitsisin silti babyhaalarin, koska sitä voi käyttää myös uniasuna (sisko saa lapsen keväällä joten unihaalarille olisi pidempi käyttöaika) :)

Melli
32/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on aivan ihana ? Täältä löytyy 3v ja 1v tytöt, joten käyttöä löytyy.

Joliel
33/244 | 

Tummanharmaa lumikidehaalari on oma suosikkini sen ajattoman tyylinsä vuoksi, mutta tiedän että kummityttöni rakastaisi tuota pinkki-harmaa-vaaleanpunaraidallista haalaria, joten valitsen sen :) 

höpöpöpö
36/244 | 

Minusta tuli ensikertaa täti reilu kuukausi sitten ja vauvan lumikidehaalari olisi niin suloinen !

Aijuli
37/244 | 

Harmaa tähtihaalari on todella kivannäköinen. Kiitos kivasta kirjoituksesta, toivottavasti nämä pienemmät yritykset eivät jää suurempien jalkoihin.

Hannah
38/244 | 

Oi miten mahtava postaus ja ihana arvonta! En edes tiennyt, että Kivat tekee koululaisillekin sopivia villahaalareita. Voi kunpa arvonta osuisi ja saisin meidän partiolaiselle harmaan tähtihaalarin kokoa 150. Sillä kestäisi hyvin talven tuiskut.

Riikka2
40/244 | 

Tummanharmaa lumikidehaalari on niin kaunis, että se olisi valintani arpaonnen osuessa kohdalle!

MariaO
42/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on aivan ihana! Eskarilaisen nykyinen Kivat-villahaalari on jo 10cm liian lyhyt jaloista, mutta pitkien villasukkien kanssa edelleen käytössä. Nyt voitaisiin hyvin mielellään ottaa uusi koossa 140cm <3

Mallura
43/244 | 

Oi tuo harmaa lumikidehaalari olisi ihana kummitytölle! Kauniita oli muutkin, mutta tuo söpöin.

JenniL
44/244 | 

Harmaa tähtihaalari on suosikkini, kuviointi ja väri ovat yksinkertaisuudessaan ajattomia ja haalari sopii siksi yhteen erilaisten asusteiden ja ulkohaalareiden kanssa. Haalari menisi myös tyttäremme jälkeen mahdollisille pikkusisaruksille :)

Riiti
47/244 | 

Harmaa lumikidehaalari olisi ihana värin ja kuosin takia ja sopisi tytöillekin. Aiemmat villahaalarit ovat olleet yksivärisiä tai raidallisia, tuo lumikide-kuosi viehättää erilaisuudellaan. Meillä eskarilainen ja 2v tarvitsevat uudet villahaalarit, joten täytyypä tutustua näihin tarkemmin.

Tipsu
48/244 | 

Meleerattu ruskea-beige tähtihaalari koossa 110cm olisi ihana! Se on niin kivan näköinen ja täydellisen värinen! ❤

SonjaM
49/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on suosikkini. Tykkään netraaleista väreistä ja kuoseista:)

jaanaca
53/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on valintani. 

Kiitti Kivat-infosta. Arvostan näitä sun kyläilyjä:)

Mummo ja Koira
55/244 | 

Tummanharmaa tähtihaalari olisi varmasti pikku prinsessan mieleen.  Itse tutustuin Kivat-merkkiin yli 30 vuotta sitten, esikoisella oli hyvin herkkä iho ja monet keinokuituiset tai villaiset tuotteet eivät sopineet.  Silloin kevääksi löysin ihanat puuvillaiset sormikkaat hänelle ja johan käsien iho parani. Siitä alkoi tuttavuus ja omien lasten jälkeen se on siirtynyt jo seuraavalle sukupolvelle.

Mukaan siis arvontaan.

-A-
57/244 | 

Tumman harmaa/harmaa tähtihaalari ei minun sydämen :) Minusta on hienoa että Suomessa tehdään vielä vaatteita ja varsinkin todella laadukkaita sellaisia ja vielä hienompaa on että niitä tuodaan esille sinun blogissasi, kiitos tästä!

JasminH
58/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on käytännöllinen ja kaunis! Myös harmaa tähtipipo on aivan ihana, pakko hankkia pojalle!

niina
59/244 | 

Harmaa lumikide haalari olisi ihana. Tämän talven haalari on jo, mutta ottaisin seuraavan talven koossa. Kivat haalareita on meillä ollut monta ja myös lakkeja. Kestäviä ja ihanan lämpöisiä :) ja mielelläni suosin myös kotimaista.

Jossu
60/244 | 

Tumman harmaa lumikide-haalari on aivan ihana ja sopisi hyvin meidän tytölle ja menisi vielä myöhemmin pikkuveljelle.

Airiina
62/244 | 

Tumman harmaa lumikide-haalari on olisi niin kivan lämpöinen toppapuvun kanssa kun lapsi haluaa ulos kylmälläkin ilmalla. Kauniita tuotteita joita on ilo ostaa joululahjaksi.

Henna28
63/244 | 

Tummansininen lumikidehaalari, lämmin ja kaunis touhuavalle lapselle talven keleihin.

Gem
64/244 | 

Tummanharmaa lumikidehaalari. Kaunis, ajaton kuvio ja sopii sekä tytölle että pojalle ongelmitta. Aikuisten kokona kelpaisi minullekin!

Peppi25
65/244 | 

Valintani on tumman sininen lumikidehaalari, pehmoinen materiaali on hyvä juttu lapsen villavaatteessa.

Hultsu
66/244 | 

Kiitos tosi mielenkiintoisesta kirjoituksesta. Kutsu toki useammin itsesi kylään. Sympaattinen tehdas, haluaisin ihan olla siellä töissä :)

Terhi_
71/244 | 

Harmaa lumikidehaalari olisi ehdoton. Nykyinen saatu haalari alkaa 2 vuotta lähestyvälle taaperolle olla melkoisen pieni ja uusi tarvittaisiin pian. Etenkin kun seuraava käyttäjä vanhalle on tulossa :)

Piudelson
72/244 | 

Harmaa lumikide. Sillä sipuli :D
Päädyin sitä aina ihastelemaan kerta toisensa jälkeen.

Pömppö
73/244 | 

Harmaa lumikide. Väritys mukavan neutraali ja folkkihenkinen kuvio on ehdottomasti äidin lemppari :D

Margetta
75/244 | 

Sama täällä, harmaa lumikidehaalari. :) Näyttää kuvissasi niin hyvältä!

J3nn1
76/244 | 

Harmaa tähtihaalari. Villahaalarit on parasta talvella lämmittämään lasta! <3

Helmililjanen
79/244 | 

Kyllä toi harmaa lumikidehaalari saa minunkin ääneni! Kaunis väri: kuosissa riittävästi särmää, mutta ei pomppaa liikaa silmille. Ja värikin on sellainen, että sopii mukavasti yhteen monen muun värin kanssa.

Heidiaa
80/244 | 

Burgundi raidallinen haalari on paras. Kyllästyttää ettei unisex vaatteita juurikaan lapsille löydy. Tää olis ihan täydellisen värinen sekä tytölleni että pojalleni.

Suski
81/244 | 

Oi, juurikin tuo lumikidehaalari olisi niin ihana meidän 2v.lle ja täällä ulkomailla asuvana on aina niin hienoa suosia kotimaista ja kertoa alkuperä kun lapsen vaatteita ihastellaan.

Aniis
82/244 | 

Komppaan monia muita, lumikidehaalari on kaunis, harmaa värinä minua miellyttävämpi... Mutta sellaisia terveisiä voisi pistää suunnitteluosastolle, että olis ihan kiva jos ois jotain värejäkin! Kovin oli tummapainotteista ( harmaa, sininen ) tuo valikoima, ainoastaan tähtihaalarista oli sitten pinkki versio. Mutta minusta olisi kiva jos jotain kirkasta unisex-väriäkin löytyisi, keltainen, oranssi jne. :) Tai tuosta lumikiteestä joku vaaleampi versio. 

Vippe
83/244 | 

Ehdottomasti tummanharmaa lumikidehaalari, aivan ihana kuosi ja todella tarpeellinen Suomen talvessa!

Niimu
84/244 | 

Vauvan lumikidehaalari. Tosi kaunis ja tulisi tarpeeseen kohta syntyvälle vauvalle jolta vielä pieni villahaalari uupuu.

Tampereen muori
85/244 | 

Harmaa lumikidehaalari marraskuisen tyttövauvan ensimmäiseen talveen olisi niin suloinen! 

Hessu
86/244 | 

Tummanharmaa lumikidehaalari lapselle olisi kyllä ihana! Aina tarpeellinen suomen talvessa :)

Lauratus
87/244 | 

Kyllä se minunkin suosikki on tuo harmaa lumikide-haalari, ihan tosi kaunis! Tilasin juuri taaperollemme Nosh&Kivatin talvilakin, mutta villahaalari uupuu kun äitiyspakkauksen haalari jäi pieneksi. Ihana olisi tämä!

Katri_L
88/244 | 

Kyllä Kivat tietää mikä täällä myy, oma suosikkini on monen muun mukana myös tuo tummanharmaa lumikidehaalari. Täällä odotellaan esikoista saapuvaksi kovalla jännityksellä, sillä LA on sama oman syntymäpäiväni kanssa! :D

Viljamieli
90/244 | 

Harmaalle villahaalarille olisi tarvetta täällä länsirannikolla. Voi kunpa arpaonni suosisi!

heenana
91/244 | 

Harmaa tähtihaalari kummitytölle tulisi tarpeeseen. :) Ihanaa, että Suomessa valmistetaan lastenvaatteita, eikä hintakaan ole Kivat-merkin tapauksessa liian suuri!

Zia
95/244 | 

Harmaa Tähtihaalari ilahduttaisi kummipoikaa. Aikoinaan päiväkotityössä näki, miten erinomaisia Kivat-haalarit olivat käytössä :)

HeidiÄR
98/244 | 

Ruskeameleerattu tähtihaalari on todella kaunis. Äitiyspakkauksen villahaalari alkaa käydä pieneksi, tuo olisikin hyvä joululahja :)

Lenny
99/244 | 

Siksak-haalaria olen ihastellut ja se täytyy myös vilukissapojalle vielä hankkia.

Niinaani
100/244 | 

Harmaa tähtihaalari sopisi ihanasti esikoiselle nyt ja ensi talvena menisi uudelle tulokkaalle. Kaunis, ajaton kuori ja väri.

Annannaa
105/244 | 

Harmaa lumikide villahaalari on myös minusta kaunis ja rauhalinen. Olisi ihana saada tyttärelle arvostettua kotimaista laatua oleva, lämmin villahaalari talvivarustuksen alle ja pidemmille automatkoille <3

talvityttö
107/244 | 

Laadukas merkki jo monen vuoden takaa ja muistan aikoja kun minulle puettiin jo Kivat - kauluri ulos :) toiveeni olisi harmaa lumikidehaalari, sillä sen kuosi ja väritys sopia sekä tytölle että pojalle on monipuolinen. Jatkossakin haluan tulla tukemaan Pirkanmaalaista valmistajaa.

Lumikiteitä
109/244 | 

Tummanharmaa Lumikide-haalari

Se on kaunis, klassinen ja Suomen talveen sopiva.

Terveisiä Agtiville, tuotteillanne on useita myyntivaltteja, joita ovat kotimaisuus, ylelliset ja kunnolliset materiaalit (luomu, villa, silkki), selkeälinjaiset, kauniit ja käytännölliset vaatteet ja asusteet.

Anpi
110/244 | 

Sininen lumikidehaalari on kerrassaan ihastuttavan näköinen, samalla kertaa talvinen ja jouluinen.

Annie
111/244 | 

Harmaa tähtihaalari on ihana ja mukavan ajaton. Kiitokset Agtiville kotimaisuudesta!

Ninnukka
112/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on ihanan talvinen ja klassinen.
Arvostan kotimaisuutta ja nämä ovat tuttuja jo omasta lapsuudesta, joten kiva käyttää omillakin lapsella, kun on itse hyväksi todettu. ?

Ninnukka
114/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on ihanan talvinen ja klassinen.
Arvostan kotimaisuutta ja tuotteet ovat tuttuja jo omasta lapsuudesta, joten kiva pukea omalle lapselle, kun ne on itsekin todennut hyviksi. ?

VR
115/244 | 

Ihana arvonta!(: Mun valinta pojalleni olisi Turkoosi-Oranssi Tähtihaalari. Ihanan raikas väri ja selkeät kuviot.

Elina V.
121/244 | 

Tummansininen lumikidehaalari näyttää kivalta ja sille olisi tarvetta, menisi hyvin ensin pojalle ja myöhemmin tytölle.

katahertta
124/244 | 

Harmaa Tähtihaalari olisi aivan ihana! Super kiva, että kutsuit itsesi kylään lastenvaatetehtaalle, niin postauksen kautta itselläkin oli mahdollista tutustua ko. yritykseen. Niiiiiin mielenkiintoista!

Carita
125/244 | 

Lumikidehaalari vei voiton, vaikka varmasti voisinkin kotiuttaa kaikki! Kyllä sais leuhkia tuollainen pojan päällä! Ja ihana tämä postaus! Aina on mielenkiintoista lukea tehtaista ja noloa kyllä, miulla on ihan jäänyt tälläinen yritys huomaamatta.

Juhtimus
128/244 | 

Sukulaislapselle lahjaksi olisi mukava antaa joko tuollainen tähti- tai lumikidehaalari.

Manna
129/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on kyllä kaunein! ...eikä vähiten juuri näissä itse ottamissasi kuvissa :-)

Hennamiia
130/244 | 

Vaaleanpunaraitainen haalari, aivan ihanan pirteä! Tulisi 1,5v tyttärelleni lämmikkeeksi. Tänään todettiin, että on pakko olla villahaalari fleecen sijaan, muuten palelee kovin.

Marizka
131/244 | 

Tummanharmaa lumikidehaalari. Ihana kuosi! Menisi hyvin nyt esikoistytölle (jonka vanhan villahaalarin huomasin juuri jääneen pieneksi), mutta erinomaisesti seuraavaksi myös pikkuveljelle.

Laura123456
132/244 | 

Hienoin on ehdottomasti Noshin kanssa yhteistyössä tehty musta jääkarhuhaalari! Ai että ??

Milwiina
133/244 | 

Kummitytölleni hankkisin ehdottomasti ihanan pirteän pinkkiraidallisen villahaalarin. Itselläni ei ole lapsia, joten olen noviisi lastenvaateasioissa enkä tiennyt merkin olemassaolosta ennen blogikirjotusta. Haluan ehdottomasti olla tukemassa suomalaista työtä joten joulupukinkonttiin tiensä löytää jokin tuotteista (jos villahaalari ei osu kohdalle :)

Lapin mummo
134/244 | 

Tummanharmaa lumikidehaalari on minun valintani. Kaunis väri joka sopii tytöille ja pojille. Olen ajatellut hankkia lapsenlapsille nämä haalarit ja olisipa mukavaa, jos täältä voittaisin yhden.

-SeLma-
137/244 | 

Aniliininpunainen tähtihaalari olisi valintani. <3
Olisi ihana lahja veljentytölle ja ennenkaikkea kotimaista laatua!

Tatta
138/244 | 

Harmaa lumikidehaalari munkin suosikki. Ihana kuosi ja sopii sekä tytölle että pojalle :)

JJ
139/244 | 

Harmaa villahaalari kauniilla kirjoneulekuviolla tulisi lahjaksi kummitytölle, joka täyttää 2 vuotta uutenavuotena. Muistan omasta lapsuudesta merkin villahaalarit ja -pipot ja laadukas tuote olisi ihana lahjoittaa yksinhuoltajaäidin lapselle. Jos onni ei suosi niin pitää harkita myssyn tai haalarin ostamista, suomalaista työtä pitää ehdottomasti tukea :)

http://www.kivatshop.fi/product/505/lumikidehaalari

kristiinap
141/244 | 

Kyllä tuo harmaa lumikidehaalari vie voiton. Villahaalari on talven pelastaja.

Haapa
143/244 | 

Olen "täti" ystävän lapselle, ja babylumikidehaalari sopisi perheen tyyliin kuin nenä päähän! <3 Lapsi on lisäksi usein kantoliinassa, takin alle, joten hirveä hiostavaa ei pienelle viitsi laittaa päälle.

RiikkaKoo
145/244 | 

Harmaa lumikidehaalari olisi ihana! Sopisi yhtä komeasti nyt isoveljelle ja pikkusiskolle aikanaan.

Marrie
149/244 | 

Saapa nähdä, onko onnetar minulle suosiollinen :) Tummanharmaa tähtikuviolline villahaalari olisi kaunis ja kuvioinniltaan mukavan perinteinen. Olisipa kiva yllättää sillä kummityttöäni (ja hänen äitiään).

Päivi K.
152/244 | 

Lumikidehaalari (varsinkin baby) on ihanin minusta! Ajaton, sukupuoleton, yksinkertaisen kaunis. Sen ottaisin!

Maisa
153/244 | 

No tuohon kuvissasi esiintyvään harmaaseen lumikidehaalariin ihastuin minäkin, sen valitsisin <3

Kaisy
155/244 | 

Lumikidehaalari. Nätti kuosi ja neutraali väri miellyttävät. Tyttöni myös ihastuisi lumihiutaleisiin ja saisi lämpimän villahaalarin, mikäli arpa suosii.

Rontti
159/244 | 

Lumikiteitä päiväkodista löytyy, mutta raitaa en ole nähnyt. Joten raitahaalari, jolloin lapsi löytäisi omansa helposti.

Mrs T
160/244 | 

Harmaa-tähtihaalari, ihana! Kivat on ollut jo vuosia mun ehdoton suosikki, huppulakkeja ja pipoja on ollut useita ja juuri vein edellisen villahaalarin kirpparille myyntiin. Talvilakki pitäisi käydä tehtaanmyymälästä hakemassa seuraavaksi :) Ihania tuotteita!

Vappe
161/244 | 

Burgundi raitahaalari miellyttää, samoin harmaa lumikidehaalari. Tykkään lastenvaatteissa ettei ole perinteisesti tytöille iänikuista pinkkiä / vaaleanpunaista ja pojille sinistä. Terkkuja vaan valmistajalle ;)

Nellyssi
162/244 | 

Turkoosi-oranssi tähtihaalari sopis mun pojan värikkäisiin vaatteisiin mainiosti!

MW
163/244 | 

Juuri nyt oma valinta olisi Babylumikidehaalari. Ihana mutta silti neutraali kuosi miellyttää silmää ja olisi hyvä valinta talvivauvalle.

Xeveliina
164/244 | 

Harmaa tähtihaalari on niin suloinen, että on harmi, ettei niitä tehdä aikuisten koossa! :D

Luru
165/244 | 

Babylumikidehaalari tulisi tosi tarpeeseen: Esikoinen syntyy parin viikon sisällä eivätkä ilmat tästä tunnu lauhtuvan... Vielä kun saisi itselleen samanlaisen!

Margret
166/244 | 

Upeaa, että vielä on saatavilla kotimaisia lastenvaatteita! Oma valintani olisi harmaa lumikidehaalari joka on symppis kuin ensilumi! Harmaasävyssä villa on kauneimmillaan.

Marski
167/244 | 

Babylumikidehaalari. Uunituoreena äitinä haluan opettaa myös lapseni arvostamaan suomalaista työtä ja tuotteita ja voisiko olla enää ekompaa kun haalari valmistettu lähes naapurissa ?

Elise
168/244 | 

Harmaa tähtihaalari on ihanin. Juuri sopivan hillitty, mutta lapsellinen. Se olisi täydellinen meidän poitsulle.

Sanna K.
169/244 | 

Harmaa lumikidehaalari pojalleni. Tulee haikeus omaan lapsuuteeni jolloin talvet oli runsas lumisia vitivalkoisia. Ja paljon tuli touhuttua lapsena lumihangessa posket punaisina ?

Suvi
170/244 | 

Harmaa tähtihaalari olisi varmasti myös lapsukaisen mieleen. Kivat on tuttu merkki hattujen puolesta, mutta haalareihin emme ole vielä päässeet tutustumaan. Ehdottomasti iso pekkku tällaisille suomalaisille yrityksille. ?

EmmiS
173/244 | 

Klassinen raitahaalari on ajattoman kaunis! Haalari jossa burgundin punaisia, tummansinisiä ja harmaita raitoja. Ihania tuotteita ja ihan huippua, että joku vielä valmistaa vaatteita Suomessa!

Hupeli
177/244 | 

Minäkin ihastuin harmaaseen lumikidehaalariin. Se olisi ihastuttava pikkuisella Martta-tyttösellä!

Vierailija
179/244 | 

Harmaa lumikide-haalari on minunkin suosikkini :) Nätti kuosi joka sopii sekä tytölle että pojalle.

miida
181/244 | 

Tuo harmaa tähtihaalari olisi ihana tulevalle pienokaiselle :) Sopii hyvin sekä tytölle että pojalle.

Suvi
182/244 | 

Vaikea valita ottaisinko pojalleni harmaan lumikidehaalarin vai harmaan tähtihaalarin, molemmat aivan ihania :) mutta toisaalta tuota tähtikuviota on nyt niin paljon kaikkialla että kidekuviointi toisi vähän vaihtelua. Tarpeeseen tulisi kyllä ehdottomasti :)

Aina jäässä
183/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on hienoin. Tykkäsin myös yksivärisistä pipoista,joita sai aikuisillekin. Vielä kun olisi isoja kaulahuivejakin:)

kakapo
185/244 | 

Pinkki tähtihaalari! Meillä jää juuri pienempi koko samaa mallia pieneksi ja tulee ikävä, on niin ihana haalari :D Sopivasti tyttömäinen mutta samalla neutraali ja kaunis. Saa muuten kehuja täällä pallon toisella puolella Uudessa-Seelannissa, synnytyslaitoksella tuli ensimmäiset. Kun sanoin että haalari on Suomesta, vastaus oli, että niinpä tietysti, ilmankos on niin hyvä! :)
Oli muuten todella kiva lukea tuotantoketjusta, tulee ostettua merkkiä jatkossakin vielä varmemmin.

HannaSil
186/244 | 

En tiedä, johtuuko omista kuvistasi vai mistä, mutta harmaa lumikide kyllä miellyttää tosi tosi paljon! Kaikki on kyllä ihania, ja ennen kaikkea tarpeellisia!

Hanne
187/244 | 

Kivat-villahaalarit on myös meidän suosikkeja!  Arpaonnen osuessa kohdalle valintani seuraavaksi villahaalariksi olisi joko raitahaalari tai harmaa tähtihaalari, tulisikin pian tarpeeseen. Oli mielenkiintoista kurkistaa tuotantoprosessiin, kutsu siis itseäsi vielä enemmänkin kylään tällaisiin paikkoihin!

Minna75
192/244 | 

Tähtihaalari harmaana on ihana!!! Kivatin tuotteet olleet vuosia käytössä ja nyt olisi uusi haalari tarpeen :)

Päivikkinen
193/244 | 

Äidin suosikki on harmaa tähtihaalari, mutta tyttö tykkäisi eniten varmasti pinkki-raidallisesta.

Veeli
200/244 | 

Harmaa lumikidehaalari - ihanan talvinen haalari, jonka haluaisin tyttärelleni pukinkonttiin <3 Sama haalari menisi parin vuoden päästä myös pikkuveljelle :)

Sirkku
201/244 | 

Harmaa lumikide olisi ihana yllätys kummitytölleni! Nämä tuotteet ovat kyllä todella hyviä ja laadukkaita.

KJ
203/244 | 

Ruskea tai harmaa tähtihaalari olisi meidän valinta:), niin ihanan lämpöisiä haalareita ja käytössä parhaiksi todettuja. Meidän edellinen Kivat-villahaalari on juuri jäämässä pojalle pieneksi ja siirtymässä siis pikkusiskon käyttöön, uuden villahaalarin hankinta siis jokatapauksessa edessä:)

Sarusha
204/244 | 

Harmaa lumikidehaalari, menee tytöltä pojalle ja pojalta tytölle ja on kaikilla ihan sika makee!

AnuH
210/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on niin sievä. Itse ihastuin Kivat merkkiin vasta Norjassa, jossa merkki on todella suosittu.

N.
212/244 | 

Mun suosikki on toi luonnonvalkoinen babyhaalari, ihan vaan koska paras ystävä odottaa esikoistaan ja meidän koko kaveriporukka on ihan pähkinöinä vauvasta :)

Eli ystävälle annan tuon haalarin jos sen voitan: vaatteiden ja kulutuksen etiikasta kiinnostunut nuori nainen arvostaisi lahjaa varmasti.

Ripatti
213/244 | 

Harmaa lumikidehaalari on minunkin suosikkini! Tästäpä saisikin yhdelle kummilapsoselle oivan joululahjan :)

Asta
217/244 | 

Tummansininen lumikidehaalari on kaunis, tytölle ja pojalle. Sopii Suomen talveen. :)

ElisaK
218/244 | 

Harmaa lumikide haalari on aivan ihana! Käy tytölle ja pojalle, ja on samalla hyvin ajaton. Villahaalari on jokaisen talven pelastus ja pitää varmasti lämpimänä kovillakin pakkasilla. Ehdoton plussa on luomupuuvillan käyttö! :)

Maria K
219/244 | 

Harmaa lumikide on myös minun valintani, ihana väriyhdistelmä ja sopii hyvin pinkin pariksi :)

Mariatln
220/244 | 

Luonnonvalkoinen babyhaalari ilman jalkateriä sopisi meille!

Tuotteet ovatkin yllättävän edullisia kotimaisuuteen nähden. Pitääkin tutustua valikoimaan tarkemmin!

Tupsu
222/244 | 

Tähtihaalari tummanharmaa. Ihaninta siinä olisi antaa se kummipojalle talvisiin leikkeihin lämmittämään, ja parasta tuotteen kotimaisuus ja hyvä fiilis joka tehtaan kuvista välittyi :) terkut tehtaan työntekijöille

RiinaR
224/244 | 

Ihania tuotteita ja mielenkiintoinen kiva kirjoitus!
Anilliini-tähtihaalari olisi suosikki.

RiikkaAnneli
227/244 | 

Harmaa tähtihaalari olisi valinta pojalleni. Kiva yksinkertainen kuosi, luonnon läheisessä värissä. :)

Pihka1
228/244 | 

Harmaa tähtihaalari on suosikkini, käy niin tytölle kuin pojallekin. Meillä on tykätty kivatin haalareista. Pysyvät siisteinä vaikka käyttöä piisaa.

Heikku
229/244 | 

Harmaa tähtihaalari olisi oiva meidän joulutytölle joka täyttää 20.12  2vuotta :-)

Reni
234/244 | 

Harmaa lumikidehaalari olisi kivaa vaihtelua, pojalla kahtena edellistalvena käytössä ollut sinisävyinen raitahaalari on nyt jäänyt pieneksi.

SHaidi
235/244 | 

Ehdottomasti harmaa lumikidehaalari. Just sopiva tämmöiseen suomalaiseen makuun lämmittämään talvella

IreneT
236/244 | 

Harmaa lumikide haalari toiveena :) tyttärellä paljon kivat tuotteita ja kohta syntyvällä pikku veikalla toivottavasti myös :)

Hekku
241/244 | 

Harmaa tähtihaalari olis ihana pikkutytölleni. Isoveikan vanha villahaalari on vielä ihan liian iso, olis siis tarvetta välikoolle! Agtuvin villahaalarit olleet meidän perheen käytössä jo kohta 5 vuotta eivätkä ole menneet miksikään valtavan suuresta käytöstä huolimatta. Kiitos siis laadusta!!

hippuli
242/244 | 

Beige tähtihaalari olisi minun valintani. Pikkumies on nyt innostunut tähdistä :)

Ilonaa
243/244 | 

Raitahaalari on ihana! En voi vastustaa koska raita on kuosina niin klassikko:)

S-tonttu
244/244 | 

Harmaa lumikidehaalari olisi kaunis ja tarpeellinen lahja 2,5-vuotiaalle tyttärelleni pukinkonttiin. Kivan unisex-kuosin ansiosta haalari menisi mainiosti muutaman vuoden kuluttua myös pikkuveljelle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu