- Kaupallinen yhteistyö: Nivea 

Kesä on huumaavien, viehkeiden ja herkkien tuoksujen aikaa. Jonkun mielestä kesä tuoksuu vaniljalle, toisen sydän sykkii ruusuille ja kolmannen mielestä kirsikkapuut voisivat kukkia ikuisesti. Nivean kesän uutuudet, Body Oil in Lotion -vartaloemulsiot ovat lainanneet tuoksunsa kolmelta edellä mainitulta. Cherry Blossom & Jojoba oil, Vanilla & Almond oil ja Rose & Argan oil imeytyvät ihoon hetkessä ja jättävät sen pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi. 

Emulsiovoiteissa on mukana öljyä, kuten niiden nimistä voi päätellä. Arganöljy, jojobaöljy ja manteliöljy ovat valikoituneet vaniljan, ruusun ja kirsikankukan pariksi hoitavien ominaisuuksien lisäksi myös tuoksunsa vuoksi. Ne sopivat hyvin yhteen parinsa kanssa.  

Voiteiden tuoksu on hyvin mieto, mikä on minulle mieleen. En pidä liian voimakkaista tuoksuista. Käytän hajuvesiä silloin tällöin, mutta kesällä en yleensä lainkaan. Silloin kevyt vartalovoide saa ilomielin tuoda arkeeni hieman ruusuja. Rose & Argan oil valikoitui heti omaksi suosikikseni, sillä se tuoksuu kesäyölle.

Puutarhassamme kasvaa valtavasti erilaisia ruusuja, joiden tuoksu alkaa keskikesällä olla niin voimakas, että niiden läsnäolon aistii vaikka silmät kiinni. Yhdistän ruusun heti omaan lempipaikkaani, kotiin. Olen käyttänyt ruusuvettä kauneudenhoidossa nuoruudesta asti, joten sen tuoksujälki johtaa kohdallani yli 20 vuoden taakse!

Feminiinisen ruusun sanotaan lisäävän onnellisuutta, ja allekirjoitan tämän väittämän täysin. Johtuen ehkä juuri näistä mielleyhtymistä omaan puutarhaan, mutta aromaterapiaa ja eteeristen öljyjen vaikutuksia opiskelleena myös muuten. Eteerisiin öljyihin ja tuoksuihin perustuvat hoidot ovat yllättävän voimakkaita. Yöllinen kävely ruusupuutarhassa on lähes euforinen kokemus. 

Nivean Body Oil in Lotion on ihana kesätuote. Pakkaa tuoksuva vartaloemulsio mukaan laukkuun juhannusmökille ja hemmottele itseäsi saunan jälkeen. Siitä on sitten hyvä jatkaa ruusun-, kirsikankukan- tai vaniljantuoksuisena vaikkapa juhannustansseihin!

Ps. käy tekemässä MeNaisten sivulla hauska tuoksutesti ja osallistu samalla kilpailuun, voit voittaa 100 euron hemmottelulahjakortin oman kaupunkisi kauneushoitolaan ja Nivean tuotepaketteja!

Kommentit (7)

Vierailija
2/7 | 

Minustakin oli liian mainos, yleensä yhteistyösi ovat vähän luontevampia. Aivan ihanat vaatteet sinulla kuvissa! 

Quaintrelle
3/7 | 

Törmäsin näihin voiteisiin tänään Sokoksella ja päätin koehaistella. En juurikaan käytä hajuvesiä mutta tykkään kivantuoksuisista rasvoista. Cherry Blossom oli niin ihana että lähti mukaan. Toivon vaan että ampiaiset eivät nyt ala jahtaan mua :D

Vierailija
4/7 | 

Omasta mielestäni on ihan hyväkin, että mainokset ovat "mainosmaisia". Joskus oikein ärsyttää kun lukee postauksen loppuun asti ja sitten vasta tajuaa, että tämähän olikin vain jonkin tuotteen kauppaamista. Sitähän yhteistyöt ovat ja koen, että on lukijan huijaamista, jos mainosmaisuutta on liiaksi häivytetty. Sitä paitsi itselleni tuli kyllä ainakin sellainen olo että tuollaista on saatava kun en hajuvesistä välitä, että siinäkin mielessä onnistunut yhteistyö! :D

Vierailija

Onneksi heti otsikon jälkeen on mainittu, että kyseessä on kaupallinen yhteistyö. Ei tarvitse lukea loppuun asti jos kaupallisuus ahdistaa.

Halina
5/7 | 

Itse en enää käytä markettirasvoja, koska ne ei ole tarpeeksi tehokkaita omalle iholle (atooppoinen iho) ja ostan yleensä rasvat apteekista. Paras vaihtoehto on hajuton perusvoide, johon lisää tipan tai pari eteeristä öljyä! :) pitääkin kokeilla esim. Ruusuntuoksua seuraavaksi!

Yhteistyöpostauksia on blogeissa tosi paljon, ja musta on kiva, että tässä blogissa niiyä ei ole niin paljon ja jos on, ne on kirjoitettu hyvin :) ehkä tämä oli hieman mainosmainen, mutta kun vertaa moniin muihin blogeihin niin pientä siihen verrattuna :) itseäni häititsee enemmän jos joka postaus on yhteistyöpostaus.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010