Vihreältä. Ja alustyllikin on näköjään ihan viturallaan. Ah maanantai, periviholliseni. En tiedä onko tämä maanantai-angstini lapsena ahkerasti luetun Karvisen syytä... Muille muksuille tuli Aku Ankka, minä luin Karvista. Koska Karvinen oli silloin suosikkiyrmyni. Nykyajan Karvinen taas on ihan vieras isopäinen tyyppi, me ei olla enää kavereita.
Vanhoina hyvinä aikoina Karvisessa oli suurta vain maha ja ego, ja minä rakastin sarkastista ilkeää kissanpirulaista ihan yli kaiken. Olen ikuisesti surkeana kun aarteeni, Jim Davisin ensimmäisistä Karvinen-stripeistä koottu mustavalkoinen sarjakuvakirjani, kuoli vesivahingossa. Olen pitänyt silmät auki divareissa siitä asti, mutta ei ole vielä toistaiseksi napannut.

Rakkaani, kaiken huumorintajuni perusta:
Vetelen tänään näköjään ihan totaalisesti sivupoluilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

3/7 | 

Karvinen! <3
Löysin vanhan inventaariolistan ja mulla on ollut Karvista lehtinä vuonna -97 n. 250 ja neljä kirjaa. Sen lisäksi kaikkea muuta tilpehööriä.
Kelpuutin vain aidot Karviskrääsät. joten tavaraa oli. Lempparini tuolla listalla on Garfield-bobbelhead-lelu :D Ehkä pitää kaivaa jostain varastosta se laatikko missä tuo rojumäärä on ja laskea onko noita lehtiä tosiaankin noin paljon!

4/7 | 

Oi tuo laukku on kyllä täydellinen! Karvista luin aina välillä itsekin nuorempana ja hyvähän se on tai ainakin oli silloin kymmenen vuotta sitten. :)

Maria
5/7 | 

Joo, muhun ei koskaan uponnut Aku Ankka (oon kai sitten outo), mutta Karvinen on mainio edelleenkin!

Selene
6/7 | 

Juuri nuo 70- ja 80-luvun ilkeät, kyyniset Karviset olivat aivan loistavia. Nykyisin monet ihmiset eivät edes tiedä, millainen Karvinen aikoinaan oli...

Kaikenlaisia lentäviä lauseita on jäänyt vanhoista Karvisista mieleen: "Roskaruoka, elämän suola." "Olen tapojeni orja - pahojen tapojen".

Inna
7/7 | 

Minulla oli tuo ensimmänen mustavalkoinen Karvinen-kirja, mutta menin myymään sen viime kesänä pois kirpputorilla. Olin myös lapsena kova Karvinen-fani. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013