Eilen oli rakkaan muruseni Monan eli Olivia Rougen polttarit. Koska nainen ui glitterissä ja glamourissa normipäivisin, ajateltiin morsiusneitojen kanssa notta nyt tehdään jotain antiglitteriä sitten vastapainoksi. Teemaksi sovittiin white trailer trash ja siitä sai jokainen osallistuja sitten valita onko kaksilahkeinen wt vai hameväkeä. Koska naisia näytti asuvalikoituvan enemmän, meikä lähti Billy Bob -linjalle.


Onks takajeejee kuosissa, näkyyks levikset!

Oli melkein pelottavaa miten epänaisellisen minusta saa, ja kuinka nopeasti omaksuin karskin kävelytyylin sun muut billybobmaiset tavat :D Olen nauranut eilisen valokuville tippa linssissä, ei juma mitä upeutta! Ihanaa, että kaikki osallistujat olivat panostaneet asuihin, tässä pari esimerkkiä:


Luonnollisesti meillä oli vuokrattuna rumin ja vanhin asuntovaunu hapsuverhoineen kaikkineen, kuten asiaan kuuluu. Asuntovaunuilun lisäksi päivän ohjelmassa oli mm. ammuntaa, mistä itse olin ihan tulessa. Maalaistyttö, en voi sille mitään.

Ps. Viereisten paikkojen karavaanarit uskalsivat tulla morjestamaan meitä pienellä viiveellä, olivat kuulemma aluksi miettineet että onpa vähän erikoinen tyyli tuolla poppoolla, mutta vissiin ihan olisi mennyt täydestä, että ei välttämättä ole naamiaiset kyseessä. Syvä hiljaisuus tähän väliin. Toisaalta, onnistunein asu on juuri sellainen, joka on siinä rajalla että ihmiset miettivät oletko ihan tosissasi vai onko takana jotain.

Kommentit (24)

Mymmeli
1/24 | 

Olen ylläolevien kommenttien kanssa eri mieltä teeman mahtavuudesta. Ymmärrän, ettette tarkoittaneet pahaa, mutta minusta on vastenmielistä ja ajattelematonta, että keskiluokkaiset ihmiset parodioivat köyhyysrajan alapuolella eläviä ihmisiä. (IHMISIÄ tosiaankin, ei "roskaa".) Että hyvin toimeentulevat leikkivät huvin vuoksi köyhälistöä ja vuokraavat lavasteeksi asuntovaunun jollaisessa oikeat ihmiset asuvat, koska heillä ei ole muuhun varaa. Olen blogisi pitkäaikainen lukija ja hieman pettynyt arvostelukykyysi.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

meidän pitää sitten tyytyä olemaan eri mieltä tästä asiasta, sillä minusta parodia on yksi herkullisimmista huumorilajeista. Jokaiselle tekisi hyvää nähdä joskus parodia vaikkapa omasta itsestään, nauraa kunnolla ja karistaa turha herkkänahkaisuus :) Ei kannata myöskään olettaa, että trailerissa asuvalla on huono ja kurja elämä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Olivia Rouge

Aaahahaha mä en kyllä oo keskiluokkasta nähnykään! Eikä moni muukaan tossa polttariporukassa. Ja itselle on kyllä varsin tuttua tuo reippaasti köyhyysrajan alapuolella eläminen kun lapsena on seisty leipäjonossa. Itse ainakin olin varsin tyytyväinen tähän teemaan, itseäni ehkä enemmänkin oksettaa ne glamourpolttarit ja mitkä lie, missä sitä massia pistetään haisemaan ihan olan takaa.

Pakko kommentoida vielä tähän, että mun polttareissa taas parodioitiin näitä glamourpolttareita. Sain mm. dollaripuuhkan olalleni ja läpänheitto oli myös sitä luokkaa, että köyhät kyykkyyn. Hauskaa oli sekin! :D Teemabileet on ihan parhaita muutenkin ja tää white trash-teema meillä seuraavana toteutuksessa!

Tiina
5/24 | 

Vau!
Saanko kysyä missä kävitte ampumassa? Kiinnostaa vaan kun mieheni harrastaa lajia että olitteko saman ampumaseuran paikassa. Siellä aina välillä käy polttariporukoita.

nini
7/24 | 

:DDDDDDDDD ihana röökimamma ja kuuma leopardikisu, aivan loistatvat asut :DDDDDDDDDDDDD

Kalypso
10/24 | 

Aaaa, aivan mahtava teema ja mahtavasti olette sen toteuttaneet! Iski kyllä mun huumorintajuuni ihan täpöllä. :D

Katih
13/24 | 

Loistavia asuja, tuli heti mieleen True Bloodin alkutunnari, jossa vilahtelee punaniskoja. :D

Henna
15/24 | 

Haha! Loistava teema :D ja tosiaan varmasti joutunut ihan oikeasti miettimään että onkohan noi nyt ihan tosissaan tommosia. Itse olisin todennäköisesti vain tyytynyt paheksumaan kauempaa :D

17/24 | 

Huhhhuh! Ja tää ei oo mitään nuoleskelua, mutta vaikka kaikki näyttää helkutin kamalilta, niin sä näytät kyl pahimmalta (=parhaalta) ;)

Inna
19/24 | 

Mulle tuli sun kuvasta ekana mieleen Axl Rose.... what. :D
Mutta ihana ja erilaisempi teema johon ite olisin kanssa lähtenyt ihan täysillä mukaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013