Vallilalta on tullut markkinoille ensimmäinen virallinen lastenmallisto, Vallila & Mimmit. Kirjoitin sanan virallinen siksi, että mielestäni moni Vallilan värikkäistä kuoseista sopisi sellaisenaan ihan hyvin lastenhuoneeseen siinä missä olkkariinkin. Mimmit-mallisto on kuitenkin selkeästi lapsille suunnattu, sillä kuoseista löytyy lastenkirjoistakin tuttuja hahmoja. Se on toteutettu yhteistyössä "Mimmien" eli Pauliina Lerchen ja Hannamari Luukkasen kanssa.Malliston kolme kuosia ovat nimeltään Kotipiha, Kevätlaulu ja Vaskimetsä. Minulle tulee tuosta ensimmäisestä oranssista Kevätlaulu-kuosista mieleen niin vahvasti Peppi Pitkätossu, että pitää varmaan ottaa lapsuuteni lempikirja pitkästä aikaa kätöseen ja lukea se läpi.

Vaikka tämän malliston tuotteet ovat söpöjä kuin sika pienenä, en ole silti itse varma että käyttäisinkö Annin tulevan huoneen sisustuksessa varsinaisia lastenkuoseja. Jotenkin sellainen hieman ajattomampi lastenhuone puhuttelee ainakin näin ajatuksen tasolla enemmän. Toisaalta se taas voi olla että sisustus tule lähtemään täysin lapasesta ja lopputuloksena on villi viidakkosatumetsä leijonanluolineen tai muuta vastaavaa. No, kunhan asukas itse viihtyy.

Kommentit (4)

Tytti
2/4 | 

Meillä on toisen tytön sängyn päiväpeitossa Vallilan virvon varvon -kuosi, tykkään tosi paljon.

Ieva
4/4 | 

Saakohan noita telttoja jostain (puoli)valmiina)? Nimim. Peukalo keskellä kämmentä

Meillä on suunnitelmissa sisustaa lastenhuone Hilma af Klintin "oranssin" julisteen ympärille. Mennee sitten tarvittaessa vierashuoneestakin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
Maaliskuu