Olen katsellut kauppojen rekkejä valtaavia pilottitakkeja (anteeksi, nykyään bombereita, terveisiä ysäriteiniltä) aika vahvasti silmiäni pyöritellen. On ihan liian tuoreessa muistissa oranssivuoriset muhkeat pilotit yhdistettynä Addun nappiverkkareihin. Ysäripilotissa käyttäjä näytti ihan lihapullalta tikun nokassa. Dementia ei ole vielä tehnyt tehtäväänsä tässä suhteessa, mietin edelleen lihapullia piloteista puhuttaessa. 

Muotivillitysten hyvä.. vai sittenkin huono (?) puoli on se, että niistä tulee aina lopulta myyntiin versioita. Minun kohdallani kohtalokkaaksi osoittautui kerrassaan täydellinen mintunvihreä pilotti. Vero Moda / Noisy May oli onnistunut ottamaan mallistoonsa siron ja kevyesti topatun mintunvihreän pilotin, joka iski kuin sata salamaa. Piru vieköön, että jouduin taas kerran myöntämään takin kääntämiseni!

Sifonkihuitula: Zara / Pilotti: Noisy May / Hattu: KN Collection / Laukku: H&M / Nilkkurit: Ecco

I give up, en koskaan enää vanno että ei koskaan. 

Tosin siinä, että poimii oman tyylin eli mukavuusalueensa ulkopuolelta yksittäisiä vaatteita, tuo piristystä univormuun. Siinä tulee rikkoneeksi sopivasti kaavaa.

Kommentit (19)

LittlePhoenix
2/19 | 

Älä välitä, täällä toinen joka ysärillä vannoi pilottien kohdalla että ei ikinä, mutta nyt kuitenkii silmäilee muutamaakin bomber-takkia kauppojen rekeillä :D

Tuulikki
4/19 | 

Hei, kauniita kuvia! Kertoisitko hatun mallin nimen?
Iloisia kevätpäiviä sinulle.

nenna
6/19 | 

Hei apua, täydellinen väri!!! Onko vetskat jne. kullan- vai hopeanvärisiä? Kullan, pliiiiiiiiiiis *ristii sormet ja varpaat ja kaiken mahdollisen*

Vierailija
7/19 | 

Hei! Olen seurannut blogiasi pitkään ja tykkään kovasti tyylistäsi ja positiivisista jutuistasi. Olet mielestäni erittäin fiksu ja maanläheinen nuori nainen. Nyt on kuitenkin pakko kommentoida ja antaa palautetta, sillä tiedän että blogiasi seuraa varmasti monia nuoria. VR, Liikennevirasto, Trafi ja Aseman Lapset ry ovat yhteistyössä käynnistäneet Selfie Raiteilla Voi Tappaa-kampanjan herättääkseen nuoria radalla liikkumisen vaaroihin. Vuosittain junan alle kuolee useita kymmeniä ihmisiä, joista osa tapaturmaisesti. Nämä tapahtumat ovat erittäin surullisia paitsi menehtyneen henkilön omaisille, myös raiteilla työskenteleville ammattilaisille. Kampanjassa kiinnitetään huomiota myös viime aikojen ikävään ja vaaralliseen somevillitykseen, jossa radalle mennään ottamaan kuvia ja selfieitä. Itse rautateillä työskentelevänä ja allejääntitilanteisiin joutuneita työntekijöitä läheltä seuranneena pyytäisinkin sinua harkitsemaan jatkossa, onko rautatiet oikea paikka asukuvien ottamiseen. Blogeilla on nuoriin valtava esimerkin voima. Alla kampanjan nettisivujen osoite jos haluat aiheeseen tarkemmin perehtyä tai aineistoa blogissasi käyttää. http://www.liikennevirasto.fi/-/selfie-raiteilla-voi-tappaa-kampanja-mui...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Mietin postausta kirjoittaessa että pitäisikö lisätä siihen teksti että ko. raiteet eivät ole henkilöliikenteessä lainkaan, että kenenkään ei tule mennä liikennöidyille kiskoille patsastelemaan, mutta sitten totesin että se on ehkä hätävarjelun liioittelua kun lukijakuntani on pääasiassa vanhempaa. Meillä on täällä vanhassa rautatieläisten kylässä kiskonpätkää jos jonkinlaista, osa on henkilöliikennöityä, osassa kulkee satunnainen tavarajuna tehtaalle joskus ja jouluna, veturimuseoraiteita ja sitten on päättyviä huoltoraiteita joissa ei ole liikennettä, joita käytän tosi mielelläni kuvauspaikkana koska rautatie on visuaalisesti upeaa ja toki arvokasta paikallishistoriaa. Kiitos palautteesta ja linkistä, pidän tämän mielessä ja lisään jatkossa varoitustekstin (enkä luonnollisesti edes käytä taustana henkilöliikenteen kiskoja), olisi pitänyt lisätä se jo tähän postaukseen kun sitä vielä etukäteen pohdin.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tiidu
9/19 | 

Aivan ihana asu ja täydellinen mekko! Onko sulla sielä alla pelkät mustat trikoot vai ihan farkut?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010