Minäkin haluan kääriä itseni untuvapeittoon!
Ja vaikka glitterpäntseihinkin, mutta ainakin untuvapeittoon. Miettikää nyt kuinka mahti juttu Suomen kylmään talveen! Kiireisen köyhän naisen DIY vinkki, ota peitostasi pussilakana pois ja voit lähteä aamulla suoraan ulos peittoon kääriytyneenä, ja tadah, olet muodikas.

Maison Martin Margielan ja H&M:n yhteistyömallisto on kaupoissa marraskuun 15.

(Ps. tämä ei ollut (kokonaan) sarkasmia, täkkitakki on oikeasti aika mahtava).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (18)

Petra H.
2/18 | 

Eikun se pussilakanahan olis vaan just hyvä muodistaja siinä takissa! Ei ehkä joku kakskyt vuotta vanha mikkihiirilakana, mut jotkut tyylikkäät.. Mä kannatan kaikkia "suoraan sängystä kaupassa käymään" tyylisiä ratkaisuja <3

3/18 | 

Makee! Eikä mun pitänyt hommata uutta takkia tänä talvena :D! Oon kyllä haaveillut untuvatyynylampusta, mutta että untuvatäkkitakki, hmmmm....

4/18 | 

Toi olis kyllä niin kiva, etenkin sen jälkeen kun on 16 kertaa nojannut kura-loska-rapaisen auton kylkeen.. Muistaakseni jotain vastaavaa kotimaista tuotosta myytiin vielä usemman satasen hintaan Finnish Design Shopissa eli ei ihan uusi idea siis. Ale-korissa se tosin tais roikkua sielläkin melko pitkän tovin eli en pitäisi turhaa kiirettä, jos tämä on ens talveksi saatava. Tarjonta tod näk kattaa kysynnän ;)

Marie
5/18 | 

Siis jollakin suomalaisella suunnittelijalla on tuollainen täkkitakki ollut ja myös sellainen tyynylaukku... En kyllä muista nimeä mutta Hel-Looksissa olen nähnyt kuvan jossa rouvalla oli päällään sellainen :)

zirinna
6/18 | 

Mä taas inhoan tollasia superpaksuja puff-vaatteita. Kuin voi olla tommonen päällä, eikö toi ahdista? :D

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015
9/18 | 

Onnia tulin minäkin ehdottamaan, Tuula Pöyhönen on muutenkin ihan mahtava suunnittelija! Tsek puukkarit ja ne hienot räsymekot!!

Mäkin olin tulossa Onnia ja Pöyhösen Tuulaa hehkuttamaan :) Mulla on ne nirunaru puukkarit, ne on kyllä makeat, tarkoitus olisi kutoa niihin reteät villasukat niin saisi niidenkin käyttöajan pitkälle syksyyn..:) Tuulahan on muuten myös suunnitellut Marimekollekin, ainakin laukkuja, jotka on myös ihan sairaan upeita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012