I Love Me -messujen yksi hienous on uusiin kiinnostaviin brändeihin tutustuminen. Ekologiseen muotiin keskittyvän Weecosin standille oli koottu paljon eettisiä näytteilleasettajia, joista osa oli omia vanhoja lemppareita (Vilmuri, Papu, Myssyfarmi ym) ja osa uusia tuttavuuksia. Yksi näistä uusista kiinnostavista tuttavuuksista oli kuvataiteilija Mine Güngörin upeat korut! 

Sekä minä että siskoni jäimme ihastelemaan Minen kauniita kaulakoruja ja korviksia melkein hypnoosissa. Koruissa oli paitsi hieno kuvitus, myös leiskuvia värejä.  

Vaikka osa koruista oli suuria, koivu on niin kevyt materiaali ettei pitkissäkään korviksissa ole liikaa painoa. Kaikki Minen korut tehdään Suomessa.

Hankintapuolella siskoni päätyi kolmiosaisiin suurin korvakoruihin, jotka näkyvät muhkeidenkin hiusten lomasta:

Jostain syystä Mine Güngörin oma nettisivu näyttää olevan juuri nyt alhaalla, mutta Facebookista löytyy paljon lisää kuvia. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010