Ihan ensimmäinen äitienpäiväni on nyt juhlittu, aika huimaa. Loppuelämäni ensimmäinen äitienpäivä. Ainoa lahjatoiveeni oli saada nukkua niin pitkään kuin mahdollista :D ja sen jälkeen touhuta virkeänä Annin kanssa lopun päivää. Toki sain aamiaisen, kukat ja muut asiaan kuuluvat hemmottelut mutta erityisen ruhtinaallista oli herätä vasta yhdeksältä. En muista olenko maininnut mutta meidän tyttö on aamuvirkku, herätys on joka päivä siinä viiden maissa.

Annin juhlamekko on kirppislöytö. Se maksoi pari euroa ja mekossa on helman alla tyllikerros joten se pysyy muhkeana kuin itsestään. Kangas on kauniin ruusukuvioinen ja ihastuttava on myös vaaleanpunainen piparkakkureuna pääntiessä.Nyt olen vihdoin alkanut löytää lastenvaatteita kirppiksiltä järkihintaan, kun osaan jo etsiä tiettyjä juttuja. Saan sydäreitä ainoastaan sellaisten merkkien kohdalla kuin Me&I, Metsola ja joku vielä vastaava retrohenkinen vaatemerkki mitä en tähän hätään muista. Ei terve mitä pyyntejä noista on, esimerkkinä vaikkapa: body 15 euroa, potkari 25 euroa tai perusmekko 20 euroa! Ja nämä paljon käytetyistä vaatteista. Mutta ilmeisesti markkinoita on kun noita koko ajan näkyy.


Arkena puen tytön pitkälti sellaisiin vaatteisiin missä on helppo ja kiva liikkua, mutta juhliin valitsen aina mekon. Koska meillä on mekkopäiviä niin harvoin, yritin tottakai ottaa muutaman nätin valokuvan pikku sähikäisestä söpössä mekossaan ja yritykseksi jäi. Annista oli huomattavasti paljon mielenkiintoisempaa järsiä nallea, repiä viereistä pitsiverhoa ja päristää kameraa kohti. Että onnea vaan Veeralle kun tulee ottamaan kesällä 1v. kuvat :D

Kommentit (8)

varjosudenhetki
1/8 | 

Lastenvaatehifistelijät on jännää porukkaa. Ja ilmeisesti keskimääräistä parempituloisia, tai sitten vaan keskittävät kaikki rahansa pienokaisen vaatettamiseen. Löysin joskus kirpparilta pikkiriikkisen sydänneuleen jonka heti ajattelin nappaavani kaverin tytölle. Hintalapun 50 euroa(OVH. 70 €!!!) -teksti sai ensin henkäisemään terävästi ja aiheutti sitten totaalirepeämisen. Kaikenlaisia...

Anni on söpö ja mekko myös. <3

Saara
2/8 | 

Hei, eihän se ole ongelma maksaa lastenvaatteesta vaikka sitä 70€ jos siitä saa jälleenmyynnissä vielä 50€. Siihenhän monen "lastenvaatefriikin" talouden kaatumattomuus perustuu. Ostetaan hyvälaatuisia vaatteita, jotka kestää vielä useammankin lapsen käytön. :) Tai sitten se ostetaan käytettynä sillä 50€ hinnalla, koska siitä voi vielä hyvällä lykyllä saada vaikka 35€ sen toisen lapsen käytön jälkeen (tai joissain tapauksissa jopa sen 50€ minkä siihen on itsekin sijoittanut). ;)

musi
3/8 | 

pakko sanoa tähän väliin että oon tulkinnu lasten merkkivaatteilun olevan kyllä harrastus: jos haluaa saada omansa takasin esim.mini rodini parka ovh.179e Omfg!!!!! Sit on pakko kunnostautua ja mennä sinne kirppikselle eikä lykätä vaan kaverille :D
oisko se merkki småfolk mitä haet takaa?

Murina
4/8 | 

Kaikki merkkituotteet kannattaa ostaa käytettynä kirpparilta tai alesta. Näin niistä voi saada takaisin vielä saman summan, minkä on käyttänyt :). Jos haluat järkyttyä, käy katsomassa Mini Rodinin fb-kirpparilla tai huutiksesta ko. merkin hintoja ;). Merkin ihanat frillamekot himottaisi, mutta en oikein pysty taipumaan 40 euroon käytetystä vaatteesta...

Kalleimmat vaatteet on meillä ulkovaatteita. Kyllähän se ovh esim. hyväksi havaitusta Ticketin haalarista kirpaisee (n. 170€), mutta kun ostaa alesta esim. 50% ja eteenpäin myydessä saa varmasti 50€, ei vaatteen hinnaksi jää paljon markettihaalaria kummempaa, joka on ikävä kyllä usein roskiskamaa ekan tai tokan käyttäjän jälkeen.

Ja toki oman kullannuppunsa haluaa vaatettaa Suomen talveen mahdollisimman lämpimällä ja kosteuden/tuulen kestävällä vaatteella. Muutaman kerran olen ostanut ns. halpishaalareita ja pettynyt. Me ulkoillaan säällä kuin säällä, joten ulkovaatteiden on oltava hyviä. Myös itsellä ;) usein äidit unohtaa itsensä, mutta kun pari talvea palelee leikkipuistossa, superlämpimät ja vedenkestävät kengät ja takit löytyy varmasti kaappiin.

Kerttu
5/8 | 

Muakin välillä kauhistuttaa noi hinnat mutta toisaalta oon sit usein päätynyt sijoittamaan merkkivaatteeseen ja kolme lastani käyttäneet esim juuri Metsolan potkaria ja en sitten saa sen merkin vaatteita kulahtamaan sitten millään -lukuisista käyttökerroista huolimatta. On kiva myydä se sit ihan hyvällä hinnalla eteenpäin ja tietää että se menee käyttöön eikä roskiin. Toki joskus törmää saman merkin tosi kulahtaneisiinkin vaatteisiin, en tajua miten ihmiset saa ne kulahtamaan..sit onhan näitä merkkejä, Gugguu, Papu ja Mini Rodini. En raaski koskaan näitä juuri ostaa uutena mutta käytettyinäkin ovat ainakin fb-kirpuills hyvässä kunnossa ja usein vaatteen käyttöhinnaksi ei paljon jää kun ne saa sit hyvin myytyä eteenpäin. Lapsen vähän kasvettua menee ne vaatteetkin vähän pidempään kuin ihan vauvalla. Toki ostan ihan euron ja senttien kirppiskamaakin psljon. Mutta joskus on kiva ostaa laatua lapsillekin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011