Huomio kenkäfriikit! Minna Parikalla on meneillään äänestys siitä, mitä vanhoja malleja otetaan takaisin tuotantoon merkin 15v. syntymäpäivien kunniaksi. 

"Vote your favourite. The designs that receive most votes will be making a comeback for the Treasures of the MP Archive -collection in Spring 2020."

 

 

Ei sillä, että yrittäisin vaikuttaa asiaan teidän kauttanne, mutta CHERRYT ja POLLYT :D Jos pinkit Cherryt tulevat uudelleen myyntiin, vakuutan, että ette ole koskaan nähneet meikäläistä niin nopeasti kassalla. Harkinta-aika on silloin jotain syötävää. 

Äänestykseen pääsee täältä. Sieltä ruksimaan lempparit. Yllä näkyvässä kuvassa ei näy kaikki mallit.

Omaksi ilokseni vielä kysyn, että jos listalta ei löytynyt omaa vanhaa lempparia, niin mikä se olisi? Itse antaisin oikean käteni Yvetteistä...

Kommentit (5)

Ida
1/5 | 

Olisi voinut olla enemmän niitä oikeasti vanhempia malleja tuossa äänestyksessä (mutta ääni annettu Cherryille ;).. Itse haluaisin kyllä kaikista eniten löytää Melt -korkkarit!

karkkinen
2/5 | 

Minua on jäänyt eniten harmittamaan ne siipikorkokengät (mustat, joissa sivuilla hopeiset siivet). Haluaisin ehdottomasti sellaiset... Näistä Cherryt ja Pollyt oli myös omat suosikit .)

ReetaJohanna
3/5 | 

Olen laittanut joskus noista Cherryistä Minna Parikallekin viestiä, että ettekö voisi niitä tehdä. Nyt peukut pystyyn. Niin ja ehdottomasti Cherryt jossain kirkkaassa värissä <3

Satunnnnnainen
4/5 | 

Oikein mikään ei näistä äänestyksessä olevista iskenyt, koska mä haluaisin ihan ehdottomasti Edithit takaisin! Pinkit siipiballerinat on meinaan jo aika kulahtaneet, niin muutkin värit kelpais.....

MariaK.
5/5 | 

Pollyt <3 (annoin mä ääneni myös muutamalle muulle vaihtoehdolle). Itse kaipaan eniten Asta -mallia takaisin kun jäi silloin aikanaan ostamatta, jos black&powder -yhdistelmä tuosta kengästä palaisi myyntiin mulla ei olisi harkinta-aikaa lainkaan :) Samoin toivon paluuta jo tuolla aiemmin mainituille siipikengille joita oli muistaakseni ainakin Little Lulu- ja Lulu- nimisinä ekat oli kaiketi matalammalla korolla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010