Minna Parikka julkaisi juuri pienen kokoelman juhlakauteen sopien - Capsule Collection: Shine Bright Like A Diamond. Oli kiva huomata kokoelmassa pitkästä aikaa asusteita kenkien lisäksi, etenkin karamellimaisia käsilaukkuja on ollut ikävä. Ensimmäistä kertaa mukana myös hiuspantoja! 

Tästä vähän hehkuvia värejä sateiseen keskiviikkoon: 

Pyöreän käsilaukun halkaisija on 18 cm, joten sinne saattaisi mahtua jo älypuhelinkin, riippuen tietysti luurin mitoista. Parikan alkuvuosien mallistojen Ginger-sydänlaukkujen ongelma on se, että ne on tehty ajalla ennen kuin puhelimet olivat tarjottimen kokoisia. Nykyinen oma puhelimeni esimerkiksi ei mahdu Gingeriin, joka rajoittaa pikkulaukun käyttämistä. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010