Tovi sitten Minna Parikka antoi asiakkaidensa äänestää menneiden vuosien suosikkimalleista, mitkä kaikki viisitoista vanhaa mallia tuodaan uudelleen tuotantoon. Omista vanhoista lemppareistani Cherryt eivät valitettavasti päätyneet Come Back 15 -mallistoon, mutta Polly sen sijaan sai uuden elämän. Ja ihan kirjaimellisesti uuden, sillä kenkä ei ole aivan täsmällinen toisinto Parikan ensimmäisen malliston Pollyista (vuodelta 2006). 

Vuoden 2019 Polly on tullut juuri myyntiin ja tältä se näyttää. 

Tässä omat vanhat Pollyni mustina ja hopeanvärisinä. Eroa on eniten koron muodossa, sillä vanhat Pollyt näyttävät paljon kurvikkaammilta. Selvästi kengän leikkauksia on päivitetty muutenkin, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää kun kenkää on valmistettu edellisen kerran yli 10 vuotta sitten. Myös siipien tikkaukset ovat erilaiset.

Alkoi hieman hymyilyttämään tämä kenkähifistely suurennuslasin kera, mutta kenkähörhö ei karvoistaan pääse. Minulle koron muodo(kkuude)lla on merkitystä ja olen todella iloinen, että olen onnistunut vuosien varrella metsästämään nuo alkuperäiset versiot. 

Kommentit (3)

Ilona
1/3 | 

Sama havainto täällä. Koko Come back- homma on ollut sangen erikoinen muutenkin. Kaikki Linit eivät ole päätyneet myyntiin ennakkoesittelyn mukaisina. Varasin kengät, joita en ilmeisesti koskaan tule saamaan. Lisäksi ostin heiltä netistä pinkit Caracalit, jotka paljastuivat sovittaessa eriparisiksi. Kokomerkintä oikein, mutta kengissä 0,5cm keskinäistä eroa. Jäin sitten kokonaan ilman, koska erä myytiin loppuun nopeasti... Caracalissahan on myös mallia muutettu aika laillakin. Onneksi siis itsekin olen aikoinaan älynnyt haalia paljon Parikkaa ja voin hyvillä mielin käytellä niitä.

Vierailija
2/3 | 

Tein saman huomion ja olin todella pettynyt. Myös tuota kengän etuosaa on muutettu, mm. leikkausta on muutettu pyöreämmäksi... Omasta mielestäni tämä päivitetty versio näyttää lähinnä halvalta kopiolta alkuperäisestä. Harmittaa. : (

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010