Kun omaa todella nopeat sormet, ehtii apajille juuri ajoissa. Ette usko, miten onnellinen olen tästä 40 euron 2nd hand -löydöstä, jota myyjä oli käyttänyt vain pari kertaa ja sitten hillonnut vain kaapissa vuosikaupalla:

Pinta on nupukkimaista nahkaa, siksi se näyttää noin epätasaiselta. 

Joutsenlaukku on Parikan ensimmäisestä mallistosta ja sen verran harvinainen, että olen nähnyt sen vain vuoden 2006 mallistokuvissa ja niissäkin valkoisena. En varsinaisesti laittaisi vastaan, jos löytäisin veskan myös kyseisessä värissä, mutta tätä mustaa uskaltaa käyttää.

Kommentit (3)

Vierailija

Miltä nettikirppiksiltä sä näitä löytöjä aina teet? :O Ja kuinka usein käyt niissä että pongaat uusimmat ilmoitukset?

Vierailija

Aargh olen ihan varma että olen silmäillyt tuon valkoista versiota jossain helsingin vähän tyyriimmässä 2nd hand -liikkeessä muutama vuosi takaperin! Olisinpa mennyt käpälöimään lähempää, en olisi ikinä yhdistänyt parikkaan. Onnea mielettömästä löydöstä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat