Ote kenkähörhön viikonlopusta, Minna Parikka kuoharia Minna Parikoissa :D 

Nämä satiiniset smaragdinvihreät sandaalit ovat nimeltään Amelia. Puutarhakokemus 2.0 istua paviljongissa noilla verrattuna perus släbäreihin. Elämän pienet ilot ja niin edelleen. 

Voisin kuvitella, että useampikin Minna Parikka fani on etsinyt käsiinsä Wonderland cavan, jonka pullon herkullinen lookki on kenkäsuunnittelijan käsialaa. Pari viikkoa sitten Alkoihin tullut kuiva kuplajuoma on rosé, joka sopii pullon hempeään värimaailman kuin nenä päähän. Ei tällaisesta pullosta voi kuvitella muuta kaatavansa, kuin vaaleanpunaista. 

Tämän cavan toi tuliaisina siskoni, perheen toinen Minna Parikka fani. 

Raatimme mielestä kuiva cava oli oikein mainio kauniin kesäillan seurustelujuoma, parasta nautittavaksi hyvässä seurassa.  

Rusettikengistä vielä sen verran, että jos voi istua puutarhassa hyttysten syötävänä tyylillä, se kannattaa tehdä juuri niin. Tulee vähemmän paha mieli :D Meillä ei ole juuri koskaan hyttysiä, mutta viime viikko... huhhuh! Siksi kuvissa näkyy myös hyttysverkko. 

Kommentit (8)

Vierailija
3/8 | 

Anteeksi, mutta voin joka kerta pahoin kun käytätä ilmaisua släbärit. (tämä ahdisti minua jo viime kesänä ja nyt taas!!) Se kuulostaa korvissani niin pahalta ja ala-arvoiselta. Halvat varvastossut voivat ehkä olla släbärit, mutta että Parikat!? Tulee mieleen vain broitsu ja epsanja. :D

Vierailija
4/8 | 

Ehkä nyt pystynkin elämään tämän kesän ihastellen släbäreitäsi vilpittömän kateellisena kattavasta Parikka-kokoelmastasi. Kiitos sinulle kun laitoit asiat oikeisiin mittasuhteisiin lipilapien!! kanssa. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010