Olen auttamattomasti kenkäfriikki. Pääasiassa huomioni kohdistuu vintageen ja reproihin, mutta yksittäinen heikko kohtani on Minna Parikan sydänkengät. Mikä vain sydännauhallinen tai muuten sydämiin viittava naisellinen malli, ja olen myyty. Sydämet silmissä. 

Tänä vuonna ostin itselleni joululahjaksi punaiset Reginat, jotka ovat täydellinen lääke Yvette-vajaaseen elämääni. Olen metsästänyt Parikan Yvette-mallia 10 vuotta, ja ei. Ei sitten mistään. Mutta nyt ei enää kaiherra:

Regina on muotoilultaan kuin Raquel, mutta matalalla korolla. Näin ollen kengät voi ottaa kevään koittaessa suoraan arkikäyttöön. Arki on astetta ihanampaa, kun jalassa on kauniit kengät. Siinäpä se, meikäläisen motto :D

Kommentit (2)

Sssssss
1/2 | 

Hei, nää on niiiiin ihanat! 😍 Onko yhtä hyvät jalkaan kuin Raquelit? Teetitkö nahkapohjaan vahvistuksia ennen käyttöä? Ja vielä, meneekö sama koko kuin korollisista?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tuntuu jalkaan kuin Raquelit ilman korkoja :D eli on hyvät jalassa ainakin minulle. Raqueleista käytän kokoa 40-41, vanhoista malleista aina 41. Nämä taas ovat sopivat koossa 40, joka siis on se virallinen kengänkokoni. Joten arvioisin, että näissä kengissä oma koko on oikea koko. En teetä pohjallista ennen kuin pohja näyttää siltä että on pakko. Jos ei käytä nahkapohjaisia kenkiä märillä keleillä, pohja kestää kyllä käyttöä sellaisenaan. 

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010