Enpä ihan arvannut millainen hulina Designtorilla oli, kun Tampereen seudun Minna Parikka fanit pääsivät irti. Me oltiin vajaa puoli tuntia ennen Tullikamarin sisäänkäynnillä ja päästiin ensimmäisten joukossa jonoon. Meidän perään kerääntyikin sitten aivan jäätävä jono, joka näytti hipovan rautatieaseman portaita jo ennen kuin ovet edes aukesivat!

En ole ennen ollut Designtorilla paikalla heti aamusta, joten en tiedä oliko jono ihan perustilanne vai oliko se nimenomaan Sample Sale joka veti ihmisiä. Ainakin pikaisen gallupin perusteella kaikki meidän lähellä olijat olivat nimenomaan kenkien perässä. 

Ovien auettua kaikki kipaisivat Parikan myyntipöydän ympärille ja siitä se kaaos sitten alkoi :D ehdin jollain säkällä napata 40-koon osastolta kolmet todella mieleiset kengät sovitukseen heti ensitöikseni ja sen jälkeen en päässyt enää lähellekään pöytää. Palautin yhdet kengät takaisin pöytään "crowd surfingin" keinoin, kiitos vaan tyypeille jotka siirsivät kenkiä eteenpäin.  Instagramini @nelliinan storiesin puolelta löytyy pari tunnelmakuvaa, yritä löytää kenkäpöytä ihmisten takaa heh...

Seuraavaksi sitten kassajonoon, joka olikin ihan oma juttunsa. Parikan standilla oli tasan yksi korttipääte ja parhaimmillaan jonossa seistiin tunnin verran! Minä kuitenkin ihan ensimmäisten joukossa selvisin vartissa. Kävi vähän sääliksi niitä näytteilleasettajia, jotka olivat Parikan välittömässä läheisyydessä, sillä ryysis oli ihan älytön. 

Sitten se saalis. Nämä kaksi paria lähtivät mukaan Pätsiniemeen: 

Glitterpuputennarit (120e), en voinut vastustaa. Ihan överit, mutta olkoon.

Rusettiavokkaat. Tukeva tolppakorko ja hyvä lesti, say hello to toimistokorkkarit. Näitä rusetin ja pupukorvien yhdistelmämalleja en raskinut aikoinaan ostaa, ja ne jäivät hieman kaivelemaan. Etenkin kun osoittautuivat vain yhden malliston kengiksi. Mutta kannatti odottaa, 70 euron hintalappu oli erittäin jees. 

Olen käynyt vuosia sitten ihan ensimmäisessä Parikan sample salessa ja siellä ei ollut kuin kourallinen ihmisiä. Hieman on siitä ajat muuttuneet ja menestys lienee näillä myyjäisillä nykyään taattu. 

Kommentit (6)

Pesunalle
1/6 | 

Melkein tuli kateellisuus löydöistäsi, vaikka itsekin tulin kotiin kaksien kenkien kanssa. Mutta nuo sinun ostamat korkokengät on yhdet mun lemppareista!

Siellä oli kyllä järkyttävä kaaos. Itse pääsin yhdeltä pois, tulin heti yhdeltätoista. Kuulin kun myyjä sanoi että eivät olleet odottaneet näin suurta määrää ihmisiä. Mutta mikä yllätys se nyt oli. :D

Eveliina J
2/6 | 

Itse olen nyt ulkomailla, joten en päässyt Sample Saleen. Mutta itsekin olen käynyt aikoinaan (vuonna 2010?) Helsingin Fashion Stock Salessa juuri Parikan kenkien vuoksi ja silloin meininki oli aivan erilainen. Sai katsella ja sovitella aivan rauhassa ilman mitään tungosta :D
On ollut hienoa seurata merkin kasvua ja menestystä alku ajoilta asti!

Taskuko
3/6 | 

Joo, ehkäpä ensi kerralla ymmärtävät varata Parikoille oman tilan, jonka ovella olisi jonkinlainen portsarointi, jotta sisään pääsisi vain kohtuullinen väkimäärä kerrallaan. Ei siinä, kyynerpäätaktiikointia en havainnut ja ihmiset olivat hyvillä mielin liikenteessä, mutta kyllä se puuduttaa jonottaa ensin sisään, sitten myyntipöydän ääreen, sitten johonkin missä pääsee sovittamaan ja sen jälkeen vielä kassalle... 

Itse oltiin siis hyvillä sijoilla, ulkojonossa siinä vähän teidän edellä. Kotiin lähtivät Drew Black Nappat (maailman suurin <3__<3), valkoiset helmiäispintaiset Raquelit sekä Bunny Sneaksit mustana. Kokojen kanssa sai vähän tehdä kompromisseja, mutta kaikki löydöt sekä mahtuvat jalkaan että pysyvät jalassa. Kotona olin suorastaan äimistynyt siitä, kuinka hyvä saalis olikaan. Ei tainnut puolenpäivän jälkeen enää olla hillityn värisiä pupuja saatavilla ainakaan koosta 34 ylöspäin. :D

Halina
4/6 | 

Apua kuulostaa samanlaiselta kaaokselta kun Gugguun jotkut myyntitapahtumat! :D Kerran poikaystäväni sisko lähetti poikaystäväni metsästämään vaatteita tälläiseen tapahtumaan ja hän sai oikeasti kyynärpäästä parilta äidiltä, hihih :D Sanoi, että hullujen hommaa ja ei enää ikinä ellei moraali joskus löysty sen verta, että alkaa miehenä taklailemaan naisia xD Onneksi Parikan tapahtumassa taisi olla hyvä meininki! :D Ja ihania kenkiä! Mahtavaa, että Minna Parikka on menestynyt niin hyvin! Mukavaa on myös se kun koot alkaa 35, joka on oma korkkarikokoni ja vaikea löytää tarpeeksi pieniä kokoja Suomesta :)

Satunnnnainen
5/6 | 

Mahtavat löydöt! Itse tulin paikalle puol kaksitoista, ja kaaos oli täydellinen pöydän ympärillä. Pöydän luo pääseminen oli loppujen lopuksi yllättävän helppoa, mutta eihän omaa kokoa (38/39) ollut enää paljoa mitään jäljellä, muutama hassu pari kenkiä. Harmittavaa kyllä. :/

Muistelen myös olleeni muutamia vuosia sitten jossain Helsingin sample salessa, olisiko ollut ehkä vuonna 2013? Jonkin verran porukkaa oli liikkeellä, mutta sisälle tilaan päästettiin vain tietty määrä ihmisiä, ja sai ihan rauhassa katsella ja tutkailla ja sovitella kunhan sisään asti pääsi. Silloin tosin myös iski Parikan linjat enemmänkin, itsellä alkaa vähitellen puput, ankat ja apinat tulla meinaan korvista ulos ja toivoo, että tulisi jotain muutakin välillä - tai sitten toivoo löytävänsä vanhoja malleja mahtavina kirppislöytöinä!

Viikie
6/6 | 

Kaaos ei riitä lähellekään kuvaamaan sitä ovien aukeamisen jälkeistä tilannetta :D aika monta kertaa tuli kyseenalaistettua oma mielenterveys siinä, kun yritti päästä nappaamaan pöydästä mieluisia pareja sopivassa koossa, ja sitten vielä kaksi erillistä reilun puolen tunnin jonotusta maksupisteelle. Nyt jälkeenpäin, kolme ihanaa paria kotiuttaneena, voi kuitenkin todeta että oli vaivan arvoista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010