Kun mailiini kolahti tiedote Minna Parikan kevät/kesä 2018 -mallistosta, avasin postin sangen kiinnostuneena. Minna Parikka on vuosien varrella määrätietoisesti karistanut vintagesuunnittelijan leiman ja uudistunut kunnolla. Leikkisyys ja värit ovat kuitenkin säilyneet mallistoissa vuodesta toiseen.

Tulevan kevään malleista löytyy sellaista designia mitä en ensinäkemältä osaisi yhdistää Parikkaan, mutta mukana on myös lähivuosilta tuttuja pupunkorvia. Pidemmittä jaaritteluitta kuviin:

 

Vaikka olenkin itse old school Parikoiden fani, en voi kieltää etteikö nuo smaragdinvihreät satiinipistokkaat ole aivan hurmaavat! 

Kommentit (1)

Karkkinen
1/1 | 

Onneksi pitkästä aikaa mallistossa on jotain oikeasti uutta ja mielenkiintoista. Pidän itsekin enemmän vanhoista parikoista, mutta näistä nuo tikkarikorot ja punaiset korkkarit on aika hauskat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011