Minna Parikan ensi kevään ja kesän mallisto on yhdellä sanalla kuvattuna kreisi. Sormia, sushia ja pupukorvia, sekä puuterisissa sävyissä että vahvoilla kontrasteilla. Tuli sitten tämäkin päivä nähtyä että Parikan mallistossa on "terveyssandaalit", mutta ei ihan tavalliset sellaiset:

e4marras14

Aiemmin melkein ainoastaan huikean korkeisiin korkkareihin profiloitunut suunnittelija on lisännyt mallistoonsa tulevalle kaudelle ilahduttavan monen korkuista kenkää, nyt korkkareistakin löytyy maltillisempia malleja.
 

Kun on tässä muutaman vuoden haikaillut mintunvihreiden Vagabondin Cortona-tennarien perään (joita ei koskaan tullut ostettua) en voi olla miettimättä että oliko se kohtalon johdatusta... Saanko esitellä The Mintunvihreät tennarit:

e5marras14


Leikkisät sushi-kengät ovat takuuvarma katseenkerääjä, eikä peace-sormillakaan varmasti jää ilman hymyjä. En vielä ihan tiedä mitä mieltä olen sormikorkkareista, pitää vähän makustella ajatusta. Mites siellä ruudun toisella puolella, puhutteleeko kenkähulluttelu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (26)

Jutta
1/26 | 

Terveyssansaalit ovat rumat. Kaikki terveyssandaalit muodikkaista birkenstockeista lähtien ovat kauheita. Yhtä huvittavia kuin George Clooney varvassandaaleissa ja puvussa Nespresson mainoksessa. Ei hirveämpää kuin George Clooney varvassandaaleissa ja puvussa Nespresson mainoksessa.
Voin aidosti sanoa että en ymmärrä. En usein muodosta näin negatiivista mielipidettä mistään, mutta nyt!
Saa nähdä. Kuitenkin kuljen ensi kesänä terveyssandaaleissa, puhdistan niitä iltaisin ja toivon etteivät ne koskaan kulu.

Iina
2/26 | 

Ihana pupuprintti tuossa laukussa! Tykkään kovasti. Kelpuuttaisin myös valkoiset puputennarit :)

Chenille
3/26 | 

Tästä mallistosta en ottaisi edes ilmaiseksi mitään paitsi pupukenkiä. Liian kreisiä omaan makuuni, tulee mieleen että tämä mallisto on suunniteltu vallan Aasian markkinoille.

marikah
5/26 | 

Ei puraise, liian erikoista. Pisteet siitä, että korkkareista löytyy hieman maltillisempiakin korkoja, joita voi oikeasti käyttää.

tanjah
6/26 | 

Uh noi sormet...creepyä...tähän tyttöön uppoaa sydämet ja puput mutta ei kiitos sormille..

Hupeli
8/26 | 

Himoitsen puputennareita, mutta missäs pääsisi edes sovittamaan, kun asuu periferiassa. Eipä taida Jyväskylästä löytyä. Snif.

Anne
9/26 | 

Olen aivan samaa mieltä - ihan hirveitä! :) juuri totesin miehelle että ensi vuonna ei taida meille tulla yksiäkään uusia Parikoita.

tota...
10/26 | 

Näyttää aikamoisilta kertakäyttö-kengiltä. Voi olla hauskaa muutaman kerran, herättää keskustelua joo, mutta jo pian vanhanaikaiset ja untuu jotenkin väkisin keksityltä. Että pakko keksiä jotain erikoista erottuakseen, mutta ei ole tullut kyllä ilmeisesti mitään kullanarvoisia ideoita.

11/26 | 

Nuo puputennarit, oh my gosh. Oonkin monesti miettinyt, että miten ei Parikka ihan täysillä kolahda mun tyyliini, mutta tulihan se sieltä :D ja tuo pupulaukkukin on ihan mahtava.

karkkinen
12/26 | 

No nyt täytyy huokaista helpotuksesta.. Kerrankin kaikki kengät on minun mielestäni aivan hirveitä! (lukuunottamatta mintunvihreitä pupukenkiä).. Vaikka kengät ovat hauskoja, en voisi kuvitellakaan noin mauttomien kenkien ostamista.. Liian kitch minun makuuni :D (toivottavasti kukaan ei pahastu tästä!)

13/26 | 

Sushikorkkarit näyttää hyviltä mainoskuvissa, mutta enpä tiiä muuten. Sopis jollekkin esim. Taylor Swiftille. On aika kreisiä :D

Katrinsessa
14/26 | 

Pakko sanoa, että kerrassaan kamalia kenkiä ja laukkuja :D Ei irtois kyllä pisteitä multa näille. Tsorppa vaan, Parikka. Mut makuasia, omalla tavallaan ne on aika hassunhauskoja. Siis sellaselle tietylle ihmistyypille. Vähän kreisille :D Jota en myönnä olevani.

Nanu
15/26 | 

Parikan romanttiset ja naiselliset kenkämallit yleensä miellyttävät silmää, mutta samaa ei voi sanoa tästä mallistosta... Sushi-koristeet eivät iske ollenkaan ja nuo terveyskengät ovat varsinainen kauhistus :D Ehdin jo huokaista, että ne olisivat vihdoin menneet muodista! No, ihmiset on erilaisia ja varmasti jonkun mielestä tämäkin mallisto on hieno.

Miira
16/26 | 

Voi olla, että keräävät ihastelijakuntaa jossain päin Aasiaa tai sitten sellaisten Lady Gaga -tyyppisten eksentrikkojen joukossa. Kuinkahan suuria määriä noita on valmistettu? Mistään massoja puhuttelevista tuotteista ei kyllä ole kyse...
Vaikkei omaan makuun kolahdakaan, niin propsit silti Parikalle rohkeudesta ja luovuudesta.

atomi
17/26 | 

Pupulaukku ja puputennarit ovat suloiset <3 Minunkin makuuni tämän malliston muut kengät ovat jotenkin liian kitchejä tai korneja, mutta Minna Parikka on jo saavuttanut niin hyvän maineen suunnittelijana, että hän uskaltaa irroitella kreisimpäänkin suuntaan.Olen ihaillut kauniita korkkareita, jotka ovat kuin koruja suloisine nyansseineen joten vaikkapa sushikuosi ei niin hivele silmää...Mutta rispektit rohkeudelle- sekä suunnittelijan että käyttäjän.

18/26 | 

kaikki noi pupunkorvakengät on aivan liian söpöjä!! etenkin ne maiharit tai sitte noi herrainkenkää muistuttavat ottaisin heti.

Ilona
20/26 | 

Minna Parikka- fanaatikkona olen yllätyksekseni huomannut, että porttiteoria toimii: uuden malliston tullessa kauhistelen valikoimaa ja muutaman kuukauden päästä omistan jo muutaman uuden parin... Ja olen hulluna niihin! Nyt kuitenkin vaikuttaa menneen niin sarjakuvamaiseksi ja kauas omasta tyylistäni, että kiinnostusta herättää vain matala korvallinen nauhakenkä, mutta käsittääkseni niitä onkin sitten tulossa useammassa hempeän keväisessä pastellivärissä :)

Katri L
21/26 | 

Vetääköhän adidas taas herneet nenään kun sormitennarit muistuttaa (ainakin mun silmään) kolmiraitaa? :D tosi creepyt noi sormet muutenkin..

mirkkusirkku
22/26 | 

aiiiiiivan ihanat nuo sushikengät ja laukku <3 ei yhtään haittaa liika kitcheys tai överiys, yhdistelemällähän tasapaino löytyy ;)

Sini
24/26 | 

Tämä mallisto on selkeästi tehty japanilaisia ostajia ajatellen, mutta kyllä noista muutama miellyttää myös omaa silmää :)

mymmeli
25/26 | 

NEROKASTA!! Parikka-fani jo vuodesta -08 ja tämä nousee ehdottomasti suosikkimallistoksi. Tälläistä pop-taide hörhöilyö näkyy harvemmin kengissä.

Mimi de Paris
26/26 | 

Ensi kesänä voin siis huokaista helpotuksesta ja lompakkokin kiittää.. ei yhtään ainoaa paria jonka huolisin Parikka kokoelmiini. Kamalia. Suorastaan hirveitä... Voi Minna minkä teit. Varsinkin nuo sushit ovat erityisen uglies.. En lämpene edes puputennareille....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011