Helsinkiläiset ovat ehkä jo bonganneet maanantaina ovensa avanneen Minna Parikka Universum -liikkeen Aleksanterinkadulta, mutta minä pääsen livahtamaan sinne vasta huomenna kun olen taas kerran Helsingissä työreissulla. Juuri tällä hetkellä Universumissa juhlitaan avajaisia, ja Olivian nettivastaava Helena laittoi minulle sähköpostiin muutaman kuvan herkullisista laukuista, kengistä, hansikkaista.... sanoisin, että tämä on jo julmaa kiusata heikkoa naista :DHuokaus.

En ole muuten vielä ehtinyt ruotia täällä blogissa Parikan uusinta mallistoa Utopiaa. Ehdottomia suosikkejani ovat pienillä korvilla varustetut kengät, kuten varmasti monen muunkin. Olen erityisesti naulannut katseeni fuksianväriseen Pfeiffer-malliin, jossa on kaunis kaarikorko. Toivottavasti tämä ihan hirveä jalassa, ettei tarvitse sortua kassalle... joopajoo. Aikamoinen herkku on myös vanha tuttu Ginger kirkkaanpinkkinä, siinä olisi väriläiskää juuri sopivassa määrin yhteen asuun.
Ajattelin laittaa huomenna pikkujouluihin vaaleanpunamustat Melt-korkkarit, enkä voi kieltää etteikö houkuttaisi mätsäävä laukkukin. Pelkään vain tuon vaalean värin kanssa, että sille tapahtuisi jotain. Minulla on nimittäin jäänyt melkein kokonaan käyttämättä puuterinvaaleanpunainen Parikan Maxine-laukku, ja syynä siis se, että pelkään likaavani aran värisen kaunottaren. Järki hoi... taidan olla vähän ylisuojelevainen lemppariasusteideni suhteen.
Oikeasti, Parikan laukut ja kengät aiheuttavat minulle vakavia rytmihäiriöitä. Ehkä olisi syystä pysyä sittenkin kaukana Universumista....! Että wish me luck ja palataan huomenna ;)

Ps. aiheeseen sopien muistutan, että Olivian tilaajalahjana on tällä hetkellä suloinen Minna Parikan suunnittelema keinonahkainen kukkaro (13x10,5cm), joten tarjolla ihan mahtavan lukupaketin extraksi vähän söpöextraa! Lisätiedot KLIK!
Kommentit (8)

Neila
1/8 | 

Hei, kantsii muuten käydä myös siellä Bulevardin liikkeessä. Siellä on mielettömät loppuunmyynti-alet!

myohmy
2/8 | 

Olen myös huomenna menossa Helsinkiin. Pitääpä laittaa mieleen tuo putiikki. :)

Kaista
6/8 | 

Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen heilui lehtikuvien mukaan kunnallisvaalivalvojaisiltana lavalla fuksioissa pfeiffereissa, joten ei ole ehkä ihan kamalat jalassa. Tai riippuu jalan mallista tietty.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013