Olipa aikamoinen yllätys odottamassa sähköpostissa, kun avasin Vallilan uusimman tiedotteen. Kengistään tunnetuksi tullut, oma lempisuunnittelijani Minna Parikka on tehnyt kolme kuosia sisältävän yhteistyömalliston Vallilan kanssa. Tuotteet tulevat kauppoihin elokuussa, ja mallisto pitää sisällään pussilakanoita, verhoja, koristetyynynpäällisiä, suihkuverhoja, mukeja, kangaskasseja ja kangasta metritavarana. Tässä muutama esimerkki:


Tuttua pupunkorvaa siellä kukkien seassa ainakin vilkkuu, kyseisen kuosin nimi on Pupulus. Kuosi on mielestäni samaan aikaan parikkamainen sekä vallilamainen. Ehkä se on tarkoituskin. Pupulus toimisi mielestäni myös kauniisti tapetissa jos pohja ei olisi kirkkaanvalkoinen.

Mitäs piditte ötökkäkuoseista ja pupunkorvista, toimiiko Vallilan tekstiileissä?

 

 

Kommentit (6)

Petra
1/6 | 

Makso mitä maksoi, pupunkorva -verhot on saatava! Täytyy alkaa heti elokuussa katselemaan koska ne verkkokauppaan tulee! Onko ok verhota koko asunto tolla kankaalla? :D

2/6 | 

Kuten jo mainitsit, kuosit ovat yhtä aikaa sekä vallilamaisia että parikkaamaisia. Niin suloinen sekamelska, että taisin ihastua. Se vaan, että huushollista loppuu ikkunat kesken ennen kuin saan Vallilaan kohdistamani rakkauden tyydytettyä. :D

krista
3/6 | 

hmmm vaatii totuttelua...? Ensi silmäyksellä ei iskenyt, mutta saattaahan mieli muuttua. Jotenkin sekavia kuvia.

4/6 | 

Mun on pakko myöntää, että tälle yhteistyölle en ainakaan heti syttynyt. Molemmat Vallila Ja Minna Parikka ovat mun suosikkeja, mutta jokin näissä luo sellaisen 'en oikein tiedä...' -tunteen. Ehkä näitä täytyy päästä hiplailemaan luonnossa jotta näihin rakastuu :)

hanna
www.hannamariav.com

6/6 | 

Osa on lupaavia, osa ei iske omaan silmään ollenkaan. Toisaalta, sama tunne minulla on sekä Parikkaan että Vallilaan niin en ole yllättynyt. Odotan kuitenkin mielenkiinnolla mahdollisuutta tutustua koko mallistoon!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011