Minnetonkan mokkahapsukengistä lähti kissan aiheuttamat pikku puklujäljet melko hyvin pois mokkaharjalla, kiitokset vaan vinkeistä :) Jos joku sattuu muistamaan kuinka kyselin joskus kuukausi takaperin neuvoja aiheesta. Opin myös samalla että koskaan ei kannata jättää saappaita lattialle varsi lattiaa myöten, sillä karvapallo on toki pakko pullauttaa juuri siihen saappaan päälle, ei tyhjälle lattialle.Pohdin tässä samalla että miksi ihmeessä mokkahapsukengät viehättävät minua niin paljon vuosi toisensa perään, ja sitten kekkasin että ensimmäiset "aikuissaappaani" jotka sain noin 11-12-vuotiaana (muistaakseni) olivat mustat matalat mokkahapsusaappaat! Voi että olin onnellinen niistä kengistä, kun samalla pääsin eroon "lapsellisista" talvilenkkareista :D mahtaakohan nykyajan lapsille enää olla tarjolla edes lapsellisia talvikenkiä, vai käyttävätkö ala-asteelaiset jo samoja malleja kuin aikuiset, mutta pienemmässä koossa... ainakin vaatteiden suhteen tuntuu olevan pelottavankin samanlaisia vaatteita sekä lasten- että aikuistenosastoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

AMV
1/5 | 

Kyllä lapsille löytyy vielä toppakenkiäkin, kuomat tuntuu olevan hyvin suosittuja :)

Sanjana
3/5 | 

Nuo on kyllä tosi sievät :) aivan täydellinen väri! Kelpuuttaisin kyllä itellenikin moiset.

Nadja
5/5 | 

Ihana kokonaisuus ylläsi! Miulla on lempparit mustat hapsusaappaat.
Piti kysymäni, oletko päässyt silmälaseista eroon/ käytätkö piilareita?
Entä kotinne ympäristö--lähistöllä naapuria, kauppaa, metsää, vesistöä??
Tuo keinu on makea, mummolassa samanlainen maalattu versio, pitäisi vaihdella tukilautoja kesällä, ettei romahda kasaan...=)
Iänvanha. Oli mummini lempipaikkoja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012