Kesällä ei yleensä tule mieleen laittaa jalkaan saappaita, mutta Minnetonkan väljävartiset hapsusaappaat toimivat kuitenkin mainiosti farkkushortsien ja arkimekkojen kanssa. Jos haluaa rennomman mekkolookin, mokkasaappaat aivan varmasti auttavat vrt. korkkarit.


Minnetonkat ovat vanha nettikirppislöytö, ne ovat unelmapehmeät kävellä ja juuri oikean sävyiset. Hapsusaappaissa on sitä jotain, taisin saada ensimmäiseni jo ala-asteella.

Jos muuten joku vielä tätä H&M Conscious-malliston mekkoa halajaa, niin näyttää olevan alessa tällä hetkellä nettikaupassa. Moni tämän perään kyseli :)


Hiukseni ovat sopivasti korun edessä, mutta kaulassa on Gina Tricotin kullanvärinen laattakoru. En tiedä kehtaanko edes mainita mutta inspis koruun lähti Kauniista ja Rohkeista :D kun Brooke ja Bill olivat menossa naimisiin Dubaissa (tai jossain siellä suunnalla), Brookella oli kaulassaan suuri kultakoru mihin ihastuin välittömästi. Ja siitä se ajatus sitten lähti heh.
Pieni tummanruskea laukkuni on UGG Australia merkiltään, vanha mutta hyvä veska. On vaan niin outoa että talvitöppösistään tunnettu UGG tekee myös laukkuja, yhdistän ne niin vahvasti... no, uggeihin.

Kommentit (1)

J
1/1 | 

Mä ainakin saan usein pukeutumis- ja kampausinspiksiä Kaunareista xD etenkin Hopella ja Katiella on kivoja vaatteita ja lookkeja..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011