
Ostin hetki sitten kirkkaanpunaisen Iloleipurin silikonivuoan, koska siinä oli niin upea kuviointi. Olen vannoutunut silikonivuokien käyttäjä, sillä niissä ei ole sitä vaaraa että kakku jäisi vuokaan kiinni. Lisäksi niiden säilytys on helpompaa, silikoni ei kavahda vaikka sen laittaisi laatikkoon lytyssä.
Yleensä heitän sen enempää ihmettelemättä käärepaperit roskiin, mutta nyt satuin huomaamaan että vuoan kääreeseen oli piilotettu minttusuklaakakun resepti, joka ensisilmäyksellä näytti todella lupaavalta. Leikkelin reseptin talteen, josko kokeilisin sitä ehtiessäni. Kokeilun hetki tuli tänään.
Pakko myöntää, että en ole ennen hyödyntänyt näitä Fazerin leivontatuotteita, joissa karkkihyllyltä tutut herkut on rouhittu leivontakelpoisiksi. Olen sulattanut itse Omareita ja sen sellaista, mutta onhan tämä valmisrouhe suhteellisen näppärää.
Tässä resepti kuvana:
Kannatti kokeilla, tuli todella hyvää kakkua. Ainoastaan tuo 50 minuutin paistoaika oli liian pitkä meidän uunissa, sillä onnistuin ihan aavistuksen käräyttämään kakun reunoja. Ensi kerralla tiedän ottaa kakun pois hieman aiemmin ja peittää sen ajoissa leivinpaperilla kesken paiston.
Rakastan tätä kakkua! Bongasin vuosia sitten saman Iloleipurin ohjeen ja on vakiokamaa kahvipöydässä <3
Jäi meillekin vakkarikäyttöön <3
Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina
Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook
Ihana kakkuvuoka, mistä?
Kakku näyttää herkulliselta, täytyy kokeilla :-)
Martinex nettikaupasta löytyi :)
Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina
Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook