Ostin hetki sitten kirkkaanpunaisen Iloleipurin silikonivuoan, koska siinä oli niin upea kuviointi. Olen vannoutunut silikonivuokien käyttäjä, sillä niissä ei ole sitä vaaraa että kakku jäisi vuokaan kiinni. Lisäksi niiden säilytys on helpompaa, silikoni ei kavahda vaikka sen laittaisi laatikkoon lytyssä. 

Yleensä heitän sen enempää ihmettelemättä käärepaperit roskiin, mutta nyt satuin huomaamaan että vuoan kääreeseen oli piilotettu minttusuklaakakun resepti, joka ensisilmäyksellä näytti todella lupaavalta. Leikkelin reseptin talteen, josko kokeilisin sitä ehtiessäni. Kokeilun hetki tuli tänään.

Pakko myöntää, että en ole ennen hyödyntänyt näitä Fazerin leivontatuotteita, joissa karkkihyllyltä tutut herkut on rouhittu leivontakelpoisiksi. Olen sulattanut itse Omareita ja sen sellaista, mutta onhan tämä valmisrouhe suhteellisen näppärää.

Tässä resepti kuvana: 

Kannatti kokeilla, tuli todella hyvää kakkua. Ainoastaan tuo 50 minuutin paistoaika oli liian pitkä meidän uunissa, sillä onnistuin ihan aavistuksen käräyttämään kakun reunoja. Ensi kerralla tiedän ottaa kakun pois hieman aiemmin ja peittää sen ajoissa leivinpaperilla kesken paiston.

Kommentit (4)

Jen
1/4 | 

Rakastan tätä kakkua! Bongasin vuosia sitten saman Iloleipurin ohjeen ja on vakiokamaa kahvipöydässä <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010