Jokaisella kylällä on yleensä yksi täti, joka on niin ihastunut tiettyyn väriin, että pukeutuu siihen päästä varpaisiin. Kavereiden kesken näitä persoonallisia pukeutujia kutsutaan usein kaikella rakkaudella kylähulluiksi, tai sitten värikoodin mukaan esimerkiksi punaiseksi mummoksi. Minä olen kovaa vauhtia menossa siihen suuntaan, mutta en ole vielä päättänyt minkä värinen mummo haluan olla.

Mintunvihreä vai punainen? Kas siinä pulma. Molemmat ovat lempivärejäni. Fiiliksen mukaan päätin olla tässä eräänä päivänä mintunvihreä, mutta tein vielä pienen poikkeuksen kaavaan kenkien suhteen. 

Mekko: kirppislöytö / laukku: Cobblerina (saatu blogin kautta) / kengät: vintagelöytö

Ps. miksi nykyään ei enää ole kengissä näin täydellisiä lestejä kuin vintagekengissä? Onko se kustannuskysymys, että niiden muoto on suoristunut eikä enää jaa painoa kannan ja kärjen välille? Tämä on asia joka aiheuttaa ihmetystä joka kerta kun vedän jalkaani täydellisesti jalkaa tukevat vintagekorkkarit. Ne ovat valovuosia paremmat kuin mitkään nykyajan valmiskengät. 

Kommentit (4)

neito
3/4 | 

Mun vanhempien lähellä asuu rouva sini-valkoinen. Tosin taitaa olla myös muiden tuntema rouva sini-valkoinen, koska vilahtelee välillä seurapiiri lehtien sivuilla. Vaatteet sini-valkoiset, luomiväri sininen, auto on sininen jne. 

MTyyni
4/4 | 

Kenkäpointti on niin totta! Parhaat korkkarini löytyivät kirpparilta 8 eurolla, niihin laitatettiin uudet puolipohjat ja korkolaput (pari kertaa kalliimmalla :D), ja kun ajoin ne tanssikurssilla sisään, niin istuvat kuin hansikkaat! Eikä jalkaholvi väsy koska lesti tukee koko jalkaa. Mitähän ihmeellisiä epäihmisiä nykyinen massatuotanto käyttää malleinaan...

Tuon laukun kanssa kelpaisi olla mintunvärinen täti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu