... ottaa kukkakimpusta lähikuvia ja kuvittelee että se on riittävä sisältö postaukselle. Hmmmm. Eipä. Mutta hei, en voi sille mitään että tämä seuraava setti nyt vaan oli kuvauksellinen. Ja leikitään että se on vaikkapa sisustusvinkki samalla. Älä laita kukkakimppua pöydälle vaan tuota... tuolille. Vallankumouksellista :D

Kävin eilen leikkomassa synttärikimpun omasta puutarhasta ja nostin sen mahdollisimman näkyville olohuoneeseen odottelemaan lähtöä siitä syystä, etten unohda sitä. Sattumalta se näytti aika kivalta tuunatun tuolin päällä ikkunan edessä, joten nyt ei auta muu kuin käydä leikkomassa omaan käyttöön samanmoinen.


 


 


 

Ps. siinä missä kukat ovat kauniita, kissan raapimispuut puolestaan eivät ole.

Kommentit (10)

pirtsu
1/10 | 

Viimeinen kuva on kyllä upea <3 Riitti postausaiheeks ainakin mulle, lähen heti keräämään kukkia :D

2/10 | 

No noin värikkäitä kukkakimppuja on lupa kuvata :D. Nyt meen samoin tein hakeen pihalta perjantaipöytään parit pionit. Mukavaa viikonloppua!

LP
3/10 | 

Vilkaisepa netistä merkkkiä Catmax, niin löydät niin nättejä raapimispuita, joiden että on vähän niin kuin lapasesta lähtövaara. Tai siis siinä on mukana myös pesää ja muita osia, vaikka kattoon asti.

5/10 | 

En voi olla ihmettelemättä, miten teillä pysyy kukkakimppu pöydällä (tai tuolilla) ilman, että Nöpö mussuttelee sitä?

Meillä nuo hyeenat seuraavat kaikkea vihreää samalla himolla kuin katkarapulautasta. Tauluhylly on ainoa paikka, jossa voin kukkia pitää.

6/10 | 

Ihanan kesäisen värinen kimppu! Sopisi mielestäni loistavasti sellaiseen maitohinkkiin/-tonkkaan.

Sanna
7/10 | 

Heei, kukkavinkki ! Tänään kun kävelin Espalta Senaatintorille päin niin näin jonkun pikkuputiikin edessä kukkia kenkiin istutettuina !! Värikkäitä orvokkeja ihanissa lastenkumisaappaissa ja vanhoissa baltsuissa. Kirpparilta vanhoja nättejä kenkiä bongailemaan vaan ;)

Iitu
9/10 | 

Mistäs nuo kauniit pitsiverhot on peräisin? Oon kovasti ettiny ittelleni uusia,mutta tuppaavat olemaan joku toosi kalliita tai jotenkin muuten ei niin mieleisiä..

10/10 | 

Ihana yhdistelmä tuo kimppu ja pinnatuoli! Hauskaa, että löytyy värejäkin sisustuksesta sen ainaisen valkoisen sijaan. Muutenkin näkyy teidän kotona olevan sulassa sovussa vanhaa ja uutta, tosi mukavannäköistä. Ja peukut vielä diy-henkisyydestä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012