En tiedä mikä niksahti nupissa kun päädyin ostamaan itselleni kirkkaanpinkit Irregular Choicen Miss Piggy -sukkikset. Ne olivat niin hauskat ja kitschit, etten voinut vastustaa. Miss Piggy tosin oli Muppettien ärsyttävin hahmo heti Kermitin jälkeen, mutta asennetta possuleidiltä ei kuitenkaan puuttunut. Pisteet siitä. 

Sukkikset olivat huikea hitti ystävien tyttären 3v. synttäreillä :D

Irregular Choicella oli ennen joulua tosi hauskoja Muppets-aiheisia sukkiksia, mutta nyt jälkellä on enää yhdet. Parit muut vaihtoehdot tosin löytyy, jos tällaisia väriräjähdyksiä himoitsee. Laadullisesti ovat ihan ykkösluokkaa, kestävät takuulla käytössä pitkään.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010