Miss Piggy -pöksyt ovat vastustamattomat. Kukaan ei katso minua silmiin noiden kanssa, kaikki katsovat jalkoihin hahhah. Pimeimpään komeroon haudattu entinen barbie-look-a-like-minä taitaa tällä hetkellä jo hieroskella käpäliään yhteen, että se sortuu sittenkin takaisin pinkkiin :D lupaatte soittaa valkotakkisille, jos asuissani alkaa näkyä useampi kuin yksi pinkki elementti kerrallaan jooko.


l6

l6

Benchin kuluneen näköiset äijäbootsit ovat Studio25:n vuodenvaihteen jälkeisistä aleista. En edes tiennyt että streethenkisyyteen  yhdistämäni Bench tekee noin makeita kenkiä!


l5

l5

Olen kahden vaiheilla nappaanko nuo niittiremmit pois vai en... tavallaan ne ovat fantsut, mutta toisaalta kengät olisivat kivan simppelit ilman. Tai ehkä nappaan ne irti, mutta tuunaan niistä jonkinlaiset versiot jotka voi halutessaan kiinnittää kenkiin? Äh, ei pysty päättämään.


l4

l4

l7

Luomivärihurjastelua vihreällä tällä kertaa. Lime Crimen luomiväreissä on sen verran reilusti pigmenttiä, että ne näkyvät vaikka kuuhun.

Kommentit (10)

Mari
1/10 | 

Hienot kengät! Tulin syyttämään sua siitä, että graduni ei edisty... Meinaan tärkeä työvälineeni, nelli-portaali, josta haen artikkeleita ja sanakirjoista sanoja, löytyy kirjottamalla tohon otsikkoriville nelli. Ja arvaa mikä blogi tekee saman...:D:D No hard feelings;) Kiitos päivän piristyksestä:)

pinkkipossu
4/10 | 

Tuli ihan mieleen se kerta kun kuljeskelin kaupassa ylläni suunnilleen samanväriset ruutupillifarkut, jaloissa pinkkiruudulliset korkeavartiset tennarit ja päässä kissankorvin koristettu huppu (myös takki sopi väreihin ja oli vähän ruudullinen) ja kaksi mummoa käveli mua vastaan. Ne tuijotti herkeämättä ja aika häiritsevästi. Ohi käveltyään käännyin vähän vihaisesti katsomaan ja ne olivat vielä kääntyneet katsomaan mua ja kuiskuttelivat jotain hymyillen. :D

Pinkki on ihana väri, ei oo mitään vikaa jos haluaa pukeutua siihen päästä varpaisiin! Sun koivet näyttää muuten hyviltä, tosi ohuilta.

Mäkin haluisin jotkut tollaset farkut. Ei sillä, etteikö multa jo värikkäitä pillifarkkuja löytyisi, mutta ne on niiltä ernuajoilta eikä ne oikein natsaa mun tyyliin enää.

6/10 | 

Oioioi toi luomiväri näyttää NIIN herkulliselta! Limecrime onkin ihan uusi tuttavuus, täytynee tutustua paremminkin!

mariam
9/10 | 

Heh, muistan aiemmat vuodatukset barbie-pinkistä, ja on hymyilyttänyt kun sulla on ilmestynyt pinkkiä kuviin pitkin alkuvuotta... parikan laukku, katrin mekko ja nämä farkut :) Tosi hyvältä näyttää, että antaa palaa vaan!

:)
10/10 | 

Lime Crimeen kannattaa tutustua lähemmin ennen tilaamista koska se ei ole ihan ongelmaton kauppa. Mutta kukin päättäköön itse että tilaako! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011