Blogimaailmassa on pöhisty Lindexin ja Missonin  tulevasta yhteistyömallistosta siitä lähtien, kun ensimmäiset kuvat julkaistiin. Normaalisti olen printtien suurin ystävä, mutta Missonin siksak-kuviot ovat minulle hieman turhan jotain. Ehkä niistä tulee liikaa inka-viboja, joka on omalla kohdallani se suurin no-no. En viehäty inkakuosista yhtään.

Selasin mallistokuvia melko välinpitämättömänä, ja sitten näin kaikkien siksakien keskellä nämä:
Ooh! Kreisipäntsit vol 2! Ihan mahtavat! Periaatteessa kuosista tulee mieleen pappakalsarit, mutta silti, ihanat! Mikä minua vaivaa, ensin dalmatiahousut ja nyt nämä. Apua?

Loput Missoni / Lindex .malliston kuvat Lindexin omilta sivuilta.

No okei, on se yksi neulemekkokin aika söpö, mutta en suostu myöntämään että pidän siksakia kivannäköisenä noin niinkuin ylipäänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

Mrs.V
4/9 | 

Niina! Mä olen sun kanssa niin samassa veneessä! Melotaan sit yhdessä vastavirtaan jookos? :D Mä tiedätkö vielä kuolaan tuota koko asua!! Eli noiden kahden printin yhdistelmää! What's wrong with me?!?

Tanja
6/9 | 

Sorrento-postausta odotan kuumeisesti! :(( Olen lähdössä Roomaan ja sitä kautta Sorrentoon muutaman viikon päästä ja olisi kiva kuulla kaikki mahdolliset vinkit ja suosittelut omasta reissustasi! :)

Marikki
8/9 | 

Nauroin ihan kippurassa kun sieluni silmillä näin tulevan muodin kun kaikki vetää rumimmat pappakalsarit mitä löytää jalkaan, yhistää ne laatukenkiin ja ei kun baanalle :D

myohmy
9/9 | 

Olen myös huomannut tämän hehkutuksen ja kyllä muistissa on ajanjakso, jolloin kaikilla tenavilla oli inkaa jossain... Minulla muistaakseni repussa. Enkä ole sen jälkeen erityisemmin välittänyt inka kuvioista, mutta onhan noi ihan kivoja. Mutta en kyllä ajatellut hankkia. Teit muuten silloin keväällä niin kivan postauksen katalogeista. Onko syyskuvastoja yhtään tipahdellut vielä postiluukusta? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011