What, nytkö jo se hetki että herätessä on pimeää ja melkein heti töistä pääsemisen jälkeen taas sama juttu! Tarkoittaako tämä siis sitä, että glögiaika alkoi mmm...

Olin tänään yhtä harmaa kuin koko Tampere. Ja reuhuletti sopi hyvin reuhumaanantaifiilikseen. Pörröinen ja räjähtänyt maanantai kaikin puolin.
Swedish Hasbeensien sisäänajo kestää, kestää ja kestää. Nahka on niin jäykkää, että se natisee edelleen joka askeleella. Mutta hiljaa hyvä tulee, sitten kun nuo on kesytetty omaan jalkaan, ne ovat varmasti kuin toinen iho.

Oikeasti, nyt alkoi tehdä mieli kuumaa glögiä ja mantelilastuja. Pitää varmaan ottaa kynttilätkin saman tien esille, se on kuulkaa talvi ihan just!

Kommentit (9)

-Karoliina
1/9 | 

Sama omissa hasbeenseissa! ei pääse edes rappusia alas kun varsi on niin tiukka ja jäykkä! Mutta on niin hyvät kävellä!

2/9 | 

Ootko rasvannu kenkiä? Rasva notkistaa nahkaa ja nopeuttais ehkä vähän tuota sisäänajoprosessia. Hasbeenseissa vaikuttais nahka olevan niin jämäkkää, että kestää kunnon rasvaukset.

5/9 | 

Ui tuo reuhuletti on kyllä ihana! Muutenkin täällä on havaittavissa suunnatonta hiuskateutta. :D

Ja onpa muuten ältsinpähheet (kahdentunut konsonantti kuuluu meilläpäin asiaan) kengät, tsemppiä sisäänajoon! Se on tuskallisen ärsyttävää hommaa.

mm
7/9 | 

siis mä meinasin jo luovuttaa yksien biancosta hankittujen nahkanilkkureiden kanssa, ne kun tuntui kerta toisensa jälkeen pahalle ja aina yliopistolta palatessa oli kintuissa rakot. no, en tiedä miten se kävi mutta tänä syksynä ne VIHDOIN ovat istuvat. <3 kyllä kannatti. :D

8/9 | 

Niin, kai sitä voi tätä alkavaa pimeyttä yrittää ajatella positiivisesti kynttilöillä ja glögillä. Taidan silti vielä yrittää nauttia ihanista väreistä puissa, vaikka sataakin joka päivä :( Ei talvea vielä kiitos!

Soffe
9/9 | 

Me avattiin kynttiläkausi jo viikonloppuna. :D Olin niin pimeää, että piti saada kynttilöitä söpöstyttämään ! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010