Seuraa sarjavinkki jokaiselle sohvaperunalle, joka haluaa viihtyä mustahkon komedian parissa. Netflixin uusi sarja The Good Place kertoo Eleanor Shellstropin (Kristen Bell) kuoleman jälkeisestä elämästä. Eleanor on ollut eläessään varsinainen mulkero - itsekäs ja täysin vailla moraalia. Kun hän kuitenkin ymmärtää olevansa hengetön ja saapuneensa vahingossa pyhimysmäisen nimikaimansa sijaan "hyvään paikkaan", naiselle iskee paniikki. Sillä kukapa haluaisi tunnustaa kuuluvansa oikeasti "pahaan paikkaan". 

Epätodellisen kauniissa Hyvässä Paikassa ihmiset elävät näennäisesti unelmaelämää sielunkumppaniensa kanssa, kukat kukkivat ja ruoka on taivaallista. Hyvässä Paikassa ei voi kiroilla, suuttua tai olla sarkastinen. Eleanorin on kitkettävä kaikki pahat tapansa säilyttääkseen paikkansa ja pitääkseen kulissit yllä. 

Aloin katsoa sarjaa eräänä iltana lähinnä siksi, että sarjassa on ikisuosikkini Ted Danson ja jaksot olivat lyhyitä. Ajattelin, että sarja on helppoa iltapalakatsottavaa. Ja sitä se oli, mutta myös paljon enemmän. Jostain syystä The Good Placesta tuli mieleen eräs suosikkini vuosien takaa, Pushing Daisies. Ei ainoastaan siksi, että kuolema on keskiössä molemmissa sarjoissa, vaan myös kerronta ja lavastus oli samankaltainen. 

Ensimmäisessä tuotantokaudessa oli vain 13 jaksoa, joten sarjamaratoni on nopeasti ohi. Viimeisen jakson twist on kuitenkin huikea, ja jään odottamaan innolla seuraavaa kautta. Joten tästä vinkki, jos etsit uutta sarjaa sunnuntaiseksi sohvapäiväksi. 

 

Kommentit (3)

Vierailija
3/3 | 

Mä sain kanssa suosituksen katsoa toi sarja, että katsontajonossa on :D T: siskosisisiliskosi

Vierailija
4/3 | 

Tein työtä käskettyä, sunnuntaina on soffalla katseltu! Tosi kiva saada tämmösiä vinkkejä, tykkäsin sarjasta kovasti, enkä olisi tätä muuten bongannut!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010