Ei liene epäselvää, että olen vannoutunut kirppisharrastaja. Sekä myyn että ostan, ja mielelläni myös vaihtaisin, mutta sellaiselle toiminnalle ei ole vielä montaakaan foorumia. 

Suhtaudun vaatteisiini täysin järjenvastaisesti tunteella. Olen juuri niitä ihmisiä, jotka roikuttavat vuosia sitten pieneksi jäänyttä mekkoa kaapissa vain siksi, että siihen liittyy tunnepitoinen tapahtuma. Joskus kuitenkin järki pilkahtaa, ja siivoan kaapista kirppikselle myös nämä vaatteet. Silloin tosin täytyy olla täysin varmaa, etten enää vaatetta voi käyttää. 

Lähdin keväällä myyjäksi kirppistapahtuma UPEE:seen, joka järkättiin Tampere-talossa. Siellä moni vanhoista vaatteistani sai uuden omistajan. Oli oikeastaan kivaa olla myyjänä itse, sillä näki konkreettisesti millaiselle uudelle omistajalle vaatteeni siirtyivät. 

Olin erityisen kiinnostunut tämän seuraavan kirsikkamekkoni uudesta elämästä, sillä mekko merkitsee minulle täydellistä reissua mieheni kanssa Lontooseen (ostin mekon Lontoosta) sekä laiskoja kesäpäiviä Tampereella, kun fillaroimme Sakun kanssa jätskikiskan kautta puistoon. Näillä retkillä saattoi kulua koko päivä, eikä agendalla ollut mitään muuta kuin kesästä ja olemisesta nauttimista. Lazy summer days. Mekko on superkaunis, enkä varmasti olisi siitä muuten luopunut, mutta valitettavasti raskauden jälkeen se ei ole mennyt minulle kiinni rinnan kohdalta enää edes väkisin. 

Mekon ostaja oli lopulta Daria. En tuntenut häntä, mutta uskaltauduin kuitenkin kysymään blogini tietävältä ostajalta olisiko mahdollista saada jossain vaiheessa pari valokuvaa vaatteideni uudesta elämästä, ja ilokseni hän suostui!

Tässä on kirsikkamekkoni maailmalla: 

Daria osti rekistäni myös kaksiosaisen polkadot-setin, joka pukee naista upeasti sekin. Olen itse käyttänyt tätä settiä viimeksi ajalla ennen blogia (?), ja sen jälkeen hillonnut settiä kaapissani ja toivonut, että se istuisi minulle joskus vielä. 

Darialla on kuvassa samaisesta kirppistapahtumasta löytynyt vintage-laukku, josta olen oikeastaan aika kateellinen...! Myyjänä tapahtumassa tarkoittaa sitä, ettei ehdi myllätä muiden myyntipöytiä.

Kiitos upealle Darialle, että jaksoit nähdä vaivaa kuvien kanssa. Oli todella kiva nähdä mitä rakkaille vaatteilleni kuuluu nykyään :)

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 | 

Onpa ihana idea pyytää kuvia mekkojen uudesta elämästä, varsinkin kun kuvat ovat noin ihania!

Hellu
2/5 | 

Kauniit mekot ilmiselvästi päätyivät hyvään kotiin. Varmasti tuntuu hyvältä havaita rakkaiden vaatekappaleiden elävän uutta elämää täysillä. Olipa hieno postaus!

Halina
3/5 | 

Ihana!<3 Itse jään usein myös miettimään vaatteiden/tavaroiden kohtaloa, että miten niillä menee uudessa kodissa ja välitetäänkö niistä! :D Joskus harmittaa jos myy vaikka facekirpparilla tavaran ja ostaja vaikuttaa "epämiellyttävältä" ja sitten ajattelee, että tavara menee "huonoon kotiin" (apua hahah!) Musta ei ois varmaan ikinä myymään eläimiä :D

Chenille
4/5 | 

Oi, olisi kyllä niin ihana nähdä omat rakastetut vaatteet uudessa kodissaan! Tästä haaveilen kun pähkäilen häämekkoni myymistä.

Vierailija
5/5 | 

Ihana postaus! Minulla on sama taipumus, jään haikailemaan rakkaitten vaatteiden perään ja mietin minkälaiseen käyttöön ne menevät.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010