Vintage-markkinoilla rahapussi yleensä kiittää ainoastaan sen vuoksi, että lähes kaikki myytävät ovat väärää kokoa. Jos jokaista kenkää ja mekkomallia olisi automaattisesti rekissä kuin minulle istuvina hansikkaina, voisin todeta vain että take my money...

En oikeasti toivoisi edellä mainittua skenaariota todeksi, sillä silloin löydöt eivät tuntuisi enää niin löydöiltä. Vintage-harrastuksen ydin on metsästys, kauniiden vanhojen asioiden lisäksi. 

Sellaisella alustuksella Suvi-Vintagen löytööni, joka osui ensin siskoni käsiin ja päätyi siitä minulle. Ts. hyökkäsin tämän 50-luvun hatukkeen kimppuun kuin nälkäinen hyeena, heti kun siskoni oli todennut että se ei ole hänen juttunsa sittenkään. No, se oli ihan 100% minun juttuni. Hattuhullu henkeen ja vereen, ja vintage-päähineet ovat usein todella kaunista käsityötä. 

Musta hatuke näyttää jossain määrin vähän myllytetyltä korpilta, mutta sehän sopii tällaiselle viktoriaanista synkkyyttä rakastavalle :D

Kommentit (2)

Vierailija
2/2 | 

Upea!

Ootko käynyt Nextiilissä? Uutena tamperelaisena kävin siellä tänään ekaa kertaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010