Ostin hetki sitten veden- ja iskunkestävän Nikonin pokkarin tulevaa kesää varten. Meidän 4-vuotias haluaisi käyttää minun kameraani, mutta sattuneesta syystä en voi työvälinettäni lapsen leikkeihin antaa. Käytettynä ostettu kaiken kestävä pokkari taas on ihan omiaan innostuneen lapsen valokuvausharrastukseen, ja sen voi ottaa mukaan myös vaikka järveen tai uima-altaalle. 

Anni on ottanut kameralla jo satoja valokuvia, enkä ole kiinnittänyt lapsen leikkeihin juurikaan huomiota. Kunnes hetki sitten latasin kuvat kamerasta koneelle, ja hämmästyin miten aitoa ja hienoa dokumentaarista kuvausta tyttö on tehnyt! Kuvat ovat epätarkkoja ja sommittelutkin ihan mitä sattuu, mutta ehkä juuri siksi kuvista välittyi valtava aitous. 

Meidän arki näyttää oikeasti tältä, ilman bloggaajafiltteriä :D arkisafkaa, epäjärjestystä, temppareita ja no, ihan sitä tavallista elämää.

En voi tietysti niitä parhaimpia otoksia tänne laittaa, koska niissä on tyttö itse tai äiti vetämässä mekkoa ylle. Hauskimmat kuvat ovat ne, missä joku syö. Erityismaininta myös Annin ottamille My Little Pony -kuville. Niitä rakentaessa hän mietti valon ja varjon leikkiä ilman, että kukaan ohjasi toimintaa. Lopputuloksena oli oikeasti hienoja kuvia, joista yksi näkyy tuossa ylempänä. 

Kommentit (7)

marianne.suvi
2/7 | 

Hei olisi kiva kuulla enemmän teidän kissan kuulumisia🙂🙂Näin aiheesta poiketen

Vierailija
3/7 | 

Tuo ponikuva, aivan upea sommitelma! Ja kannattaa ehdottomasti teettää albumi noista lapsen ottamista otoksista, myös niistä missä äiti on pukeutumassa tai isä syömässä :D mahtavia muistoja!

strilla
4/7 | 

On kans annettu kamera välillä lapsen käteen, ja onpa hämmentävää tuloksia katsellessaan huomata, miten eri tavalla hän maailman näkee. Ihan vain jo kuvakulman muutos (koska on lyhyempi ja katsoo maailmaa alempaa) tuo tavallisiin aiheisiin ja maisemiin uutta ja yllättävää. Samaten kerhon päättäjäisjuhlassa otetut kuvat ovat hitsi vieköön parempia kuin minun ottamani. :D

Senttu
5/7 | 

Meidän 5 vee tyttö tykkää kanssa kulkea mun kännykän kanssa ja ottaa kuvia. Usein ne on leluista ja osassa näkyy varpaat kuvan alareunassa, mutta osa on jo some-sukupolvelle ominaisesti peiliselfieitä 😄

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010