Pitkälle ollaan tultu siitä, kun vuosia sitten jännitin hatun käyttämistä. En paljoa, mutta sanotaan niin, että tiedostin olemukseni paremmin hattu päässä. Olen aina ollut rohkea pukeutuja, eikä muiden mielipiteillä ole ollut vaikutusta pukeutumiseeni sinänsä, mutta ihan aina ei ole energiaa taistella mitä muut minusta ajattelevat -kansantautia vastaan. 

Sain tämän mikkihiirimäisen huopahatun Mustahöyhenestä, sillä Elina oli ihan varma, että se on minun juttuni. Kun näin hatun ensimmäisen kerran, olin ihan mykkänä ihastuksesta. Täysin sanaton. Kristina Dragomirin hatut ovat ihan toisesta maailmasta, joten ei ihme, että modisti hatuttaa jopa Romanian kuningashuonetta. Käykää huviksenne selaamassa tuon äskeisen linkin takaa löytyviä Dragomirin mallistoja. Kaikki tuo saa minut haluamaan kouluun, opiskelemaan modistiksi. Itseasiassa paloni on niin suuri, että olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa hattukursseja. Haluaako joku oppipojan? Tälle asialle on kohta pakko tehdä jotain. 

Mitä muut minusta ajattelevat -tutkimus pääsi ihan uudelle tasolle, kun kuljin päivän upeassa hatussani Helsingissä. Kenttähuomioiden perusteella lapset rakastivat minua :D ette usko, miten moni taapero lahjoitti minulle täyden hammasrivin verran hymyä ja riemua. Olin niin hyvällä tuulella koko päivän näiden pikku hymyjen vuoksi. 

Tällainen hattu on ihan yhtä ihana aivan tavallisten vaatteiden kanssa, kuten näissä kuvissa. Mutta sen kanssa voi myös heittää kunnolla överiksi halutessaan. Kannatan itse kuitenkin tätä arkisuutta, viihdyin tässä asussa uskomattoman hyvin. 

Helsinkipäivän muita huomioita olivat, että suurinta osaa ei kiinnosta pätkääkään minkä näköisenä muut liikkuvat. Vaikka minulla olisi päässäni valtamerilaiva, totuus on, että suurinta osaa ei kiinnosta. Joten se ihan turhaa itsekeskeisyyttä ja energian tuhlausta edes miettiä, mitä muut minusta ajattelevat. Edellisestä huolimatta sain kuitenkin ennätysmäärän isoja hymyjä myös aikuisilta, ja yli viisi (!!!!) naista kävi erikseen sanomassa, että sinulla on mielettömän hieno hattu! 

Hatun ainoa ongelma on, että en mahdu se päässä istumaan autoon. Mutta se on pieni ongelma se. 

Mukavaa viikonloppua :)

Kommentit (5)

atomi
1/5 | 

No mutta to ON poikkeuksellisen hieno hattu ja istuu sinulle kerrassaan täydellisesti. TYKKÄÄN!!!  Kun vastaan tulee jotain noin sympaattista, ihan siinä väkisin tulee hyvälle mielelle:) Vaikka itse en ole kovinkaan rohkea pukeutuja, nautin tosi paljon muiden hienoista, hauskoista tai eriskummallisista tyyleistä. Ihan parhaita ovat myös varsinaiset roolipukeutujat,esim nuoret neitoset Lolita-mekoissaan. Iso sydän myös keppihevostelijoille, jotka uhmaavat tyylikkäästi tätä mitä-muut-ajattelevat-tautia nauttimalla harrastuksestaan kummastelusta ja naureskelustakin välittämättä <3<3

Tintti
2/5 | 

Aivan ihana hattu. Saat minultakin täyden hammasrivistön verran leveätä hymyä ?

Halina
4/5 | 

Ikuisena Disney fanina, ihastuin heti noihin mikkihiirimäisiin korviin! Ihana hattu! Ja Helsingissä asuessa tulee kyllä immuuniksi ihmisten tyyleille kun niiyä on niin paljon :D aina oikein hätkähdän kun ulkopaikkakuntalaiset kaverit kommentoi "katso hauskat vaatteet tuolla tyypilla!" Ja itse herää horroksesta ja pälyilee ihmeissään ympärilleen "mitä missä?!" Haha :D Hatun lisäksi myös sun kengät on hauskat! :)

MarjukkaS
5/5 | 

Voi mitä hattuja Kristinalla!
Miten joku voi luoda tuollaisia, siis, että tulee mieleen tehdä hatusta jotain noin upeita!

Hieno on sinunkin hattusi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013