Kukkamekot jos mitkä olivat ominaista ysärillä rennon grunge-tyylin lisäksi. Itse onnistuin olemaan kyseisellä aikakaudella vähän molempia (kukkamekkoilija ja grunge-villapaitojen ystävä), ja siinä sivussa vielä paria muutakin tyylisuuntaa. Ikuinen kokeilija ja innostuja haluaa testata joka tyyliä. 

Tämä KappAhlin nostalginen kukkamekko olisi ihan hyvin voinut olla ylläni vuonna -96. Olisin yhdistänyt sen valkoisiin avokkaisiin, villiin permanenttiin ja hiusdonitsiin, mutta nuo kolme viimeistä jäivät nyt tällä kertaa pois :D Valkoisten avokkaiden sijaan laitoin jalkaan Palmrothin siniset Mikaela-nauhakengät (saatu blogin kautta), jotka ovat modernisoitu versio 80-luvun Palmrotheista. 

Harmi etten ole säilyttänyt ysäriavokkaitani, sillä ne olisivat nyt oikeinkin käyttökelpoisia ja jopa muodikkaita. Lisäksi sen ajan kengät olivat niin hyvälaatuisia, että uskoisin niiden olevan edelleen kunnossa. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Ostin tän saman mekon alesta mutta koko on hieman kippana, täytyy varmaan laihduttaa kun mekkoa ei paljoa pystynyt suurentaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat