Paljon toivottu laukkuni sisältö -postaus vol 2. Laukkuna toimii musta vanha kiiltonahkakassini, koska ihana tunisialaukkuni alkaa olla sisältä silppuna ja vaatii pelastustoimenpiteitä.


t2

t2


t6

t6

Perussetin eli avainten, lompakon ja meikkipussin lisäksi joukkoon mahtuu muutama itsellenikin mystinen juttu. Kuten paperiperhonen, tölkinpalanen, pohjalle (näköjään) kaatunut pastilliaski ja joku todella random eli post-it lappu jossa on raamattumuistiinpano. Ööh? Käsialakaan ei ole omaani, sen voi ihan itse todeta kun vilkaisee tuota sievää muistilapputöherrystäni. Yhdys sanat.


t5

t5

Äiti kuule, se kenkäliike johon olet minua hoputtanut, on ollut jo kaksi kertaa KIINNI! Alkaa mennä kohta hermot! Kissan_ruoka tulikin jo hankittua, samoin kapselit. Sievästi huultenrajaustussilla kirjoitettu ripsarikin koristaa jo meikkipussia. Ah tuota kaunista käsialaani <3

Äkkihoppurasiassa kulkee mukana pastillit. Sen voi jäljittää lappiin, google kertoi että kyseessä on ambulanssipalvelu Kolarissa. Syyttävä sormi kohdistuu siispä mieheeni. Pakko sanoa, että Äkkihopulla on ihan järkyttävän hauskat nettisivut :D


t4

t4

Tässä on varmaan joko Pojun eli micran avain, tai sitten peräti sitä edellisen micran avain... en ole varma, se löytyi pohjan alta. Tuo toinen avain saattaa olla varastetun fillarini lukosta, en ole varma siitäkään. Se piti seuraa Nissan-avaimelle. Rikkinäinen avainlenkki taas tuo epäilyksen siitä, että joku tärkeä avain on irronnut...!!


t3

t3

Ja loppuun vielä Neiti Nuuskiva, joka ei voi hyväksyä että lattialla tapahtuu mitään ilman hänen korkea-arvoista valvontaansa.


t1

t1

Kommentit (14)

rairai
1/14 | 

Hahaa! Oma kattini tulee myös aina tutkailemaan, jos joku tavara liikkuu pisteestä A pisteeseen B. Tai kun kauppakassia tyhjennetään tai kaappiin viikataan liinavaatteita, on se niin mielenkiintoista! Pitää tarkkaan nuuhkia kaikki asiat ja tutkia, että muuttuuko kaapin sisustan järjestys.

nNNN
2/14 | 

On kyllä hauskin "laukun sisältö" - postaus! :D Onko joku sujauttanut tuon raamattupostitin laukkuusi?:DD

3/14 | 

Hahaa, kerrankin laukun sisältö -aiheinen postaus, joka on uskottava! Mulla on laukut täynnä ihan samantapaista kamaa, aina noita rasiasta pudonneita pastilleja myöden. Ihmettelen kovasti niitä vastaavia esittelyjä, joissa laukusta löytyy tasan sävy sävyyn lompakko, avainkotelo, huulipuna ja kalenteri hienoissa kansissa eikä mitään epämääräistä sälää.

4/14 | 

Ihana Äkkihoppu! :D Ja Nöpsy, varsinainen Virallinen Valvoja Gerlander.

Voisin myös tehdä laukun sisältö-postauksen, näin kesän jälkeen sieltä kun voi löytyä ihan mitä tahansa.

minora
5/14 | 

Pakko oli tarkistaa, mistä tuossa Raamatun kohdassa puhutaan - mistäpä muusta kuin rakkaudesta! Voisiko mitenkään liittyä häihin tuo lippulappu?

Omien laukkujeni sisältö on aina kovin tylsä, siisti ja järjestyksessä. Ei mitään yllättävää. Melkein kadehdin niitä, joilta laukusta saattaa löytyä moisia jänniä yllätyksiä.

Ja niin, hukkasinpa mukavasti aikaa Äkkihopun sivuilla. Hulvatonta!

Rulgardiina
6/14 | 

Oliko tunisiasta ostamasi laukun vuori jotenkin hutiloiden tehty vai onko sitä vaan rakastettu niin paljon, ettei mikään laukku sitä olisi ehjänä kestänyt? Ihan siltä varalta kiinnostaa, jos joskus tulee matkoilta ostettua samanmoinen. Vaatteiden ja asusteiden laatu ja kestävyys, siitä on aina kiva kuulla muiden kokemuksia.

7/14 | 

Ihana todellinen laukkupostaus! Olen itsekin menossa naimisiin viikon päästä ja voin varmuudella sanoa, että Raamatun kohta on jäänyt jostain häistä. :) Ne viisaudet kuullaan kirkossa myös meidän häissä. Sinulla on aivan ihana blogi.

8/14 | 

voi LUOJA, kannaks ihan tosissaan aina noin paljon kamaa mukana ? onko sulla tapana jäädä randomisti yöksi sinne tänne ? ;)

ite kannan mukanani aina mahdollisimman vähän tavaraa, kauppaan lähtiessäkin nappaan vaan lompakon, avaimet ja puhelimen. niitä on joo tosi kiva kantaa kädessä niiden ostosten lisäksi mutta nhngghh... laukkujen - varsinkin raskaiden - raahaaminen on peestä :D

naria
10/14 | 

Villi veikkaus tosta raamattulapusta ois nimenomaan se, että häihin liittyy jollain tavalla. Tuo kun on se "Rakkaus on lempeä, rakkaus on kärsiväliinen" jne. kohta, joka hyvin, hyvin usein juuri häissä luetaan. Ootko ollut kaasona viime aikoina ja sitä varten esim. on tarvinnut tuo kohta laittaa muistiin? (tai jonkun muun on tarvinnut?)

11/14 | 

Munkin laukku näyttää sisällöltään aina vähän samalta, mutta tyhjennän sen kaikesta epämääräisestä aina välillä. Jos muistan ja ehdin. Erityisesti mulla tuppaa kertymään laukkuun ostoskuitteja ja vastaavia vähän liikaa.

Onko toi nahkainen vetoketjupussukka lompakko? Ihana.

Shrek
12/14 | 

Raamattumuistiinpanon käsiala on ihan tuttua, meidän vihkipappi kyseessä. Et taida kauhean usein raivata laukkuasi ;-)

sakke
14/14 | 

Non poka hauskat sivut nämä Nelliinan sivut. Molenki aina hunteerannu, että mithään nuitten naisitten käsiveskassa on. Nyt selvisi. Paljon sinne poka mahtuu tavarata.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011