Otsikkoon viitaten, hekottelin hauskan taxisedän jutuille viime viikolla Helsingissä, joka keskustelumme päätteksi totesi, että ei oikein ymmärrä näitä akkain kotkotuksia. Tilanne oli siis se, että juoksin sukkana junasta taxiin, huikkasin että ny vähän äkkiä Bulevardille Minna Parikan liikkeeseen, minulla on max. 10 minuuttia aikaa ennen kuin pitää olla seuraavassa paikassa!

10 minuutissa ehtii paljon...Meillä oli Olivian bloggareiden epävirallinen kesätapaaminen Groteskissa (nam nam sen paikan ruokia <3) ja minä toiveikkaana laskeskelin, että ehdin ihan hienosti asemalta Parikalle ja siitä ravintolaan kymmenessä minuutissa. Ehdinkin, ja sitten tajusin että olen puoli tuntia ajoissa. Perus. Nimimerkillä: aikataulujen tarkistaminen on ihan liian vaivalloista. Toisaalta ihan hyvä näin, etten vaan olisi tehnyt enemmän tuhoa siinä aikuisen naisen karkkikaupassa!

Kenkäkaapin kartuttamisen lisäksi oli eri kiva ilta, tapasin ensimmäistä kertaa suloisen Mrs. V:n, joka tuolla naapuritontilla on kirjoitellut jo hetken aikaa. Ja tottakai myös maailman parhaan Stellan, joka nappasi minusta juuri ennen paluujunaan hyppäämistä seuraavan kuvan:
Ai luoja että kuolin tuolle ilmeelle, siinä oikeastaan kiteytyy meikäläisen kenkäfriikahtaminen aikalailla täydellisesti. Minä + uudet korkkarit = riemuidioottivirne :D Ostetaan: tippa tyylikästä cooliutta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (26)

Teresa
3/26 | 

Nyt on muuten niin makiat kengät että mää en kestä!! Oon jo tässä pari vuotta säästänyt että voisin Minna Parikat hakea kenkähyllyä koristamaan, mutta jotenkin se raha ei ole tähän mennessä pysynyt tarpeeksi kauan käsissä :D Jatkan yrittämistä noiden ihanuuksien näkemisen voimalla!

verilettu
4/26 | 

Ootko vieraillu Kuninkaankadulla sisustuspuodissa nimeltä OnnenOvi? Jos et, ni käyppä vilkasemassa, oli nimittäin tosi paljon tavaraa, josta kuvittelisin sun tykkäävän :-)

Viliina
6/26 | 

Ai että. Minä niin pidän Parikan tyylistä yhdistellä tuota kiiltonahkaa mattapintaiseen mokkaan. No, onneksi tuo oma kinttu on kavioluokkaa, niin ei tarvitse vähiä rahojaan noihin tuhlata.

Voi ihan rauhassa keskittyä niiden laukkujen kuolaamiseen...

Mari
7/26 | 

Tuo viimeinen kuva on aivan mahtava! Näin sen jo Stellan blogissa ja mietin, että miten voikaan olla niin vilpittömän onnellinen ilme! Sitten tunnistin Parikan kassin ja ymmärsin..! :D
Nyt kun näin kuvat kengistä niin ymmärsin vielä paremmin, on nimittäin aikas muikeat popot <3!

Shrek
8/26 | 

Ihana ilme! Silmät tuikkii kuin kuusvuotiaalla jouluaattona :) Me like the peep holes :) In action -kuvaa kehiin vielä!

12/26 | 

Siis Parikat♥ Mä olen nyt vihdoin saanut omat Parikkani (ihanat ivyt♥) käyttöön, kun on ollut valmistujaisia ja vielä tulee konfirmaatioitakin kesällä :) Olen todella positiivisesti yllättynyt, sillä 8cm korot eivät olleetkaan niin vaikeat kävellä kuin olisi kuvitellut, ja ivyt istuivat jalkaani kuin valetut, eivätkä purista :) Täytyy vissiin ruveta säästämään pienistä palkoistaan, että joskus tulevaisuudessa saisi toisetkin Parikan kengät :)

Satu
14/26 | 

Hei!

Kuinka hyvin nuo avokkaat pysyvät jalassa kävellessä? Onko lesti jämäkän oloinen jalassa? Itse olen ihastellut noita kenkiä, mutta tuo avonaisuus mietityttää että pysyyköhän omassa kapeassa jalassa kävellessä.

Satu

Odottelen juuri näitä samaisia kenkiä saapuvaksi itselleni - oli aivan "pakko" tilata Parikan nettikaupasta, kun olivat alessa (melkein -50%). Ensi viikolla pääsen sitten sovittelemaan, että ovatko hyvät jalassa. Harmittaa, että Parikan liike on päälle 700 km päässä, niin ei pääse kovin usein piipahtamaan paikanpäälle katsastamaan malleja ja värejä luonnossa... Nettikaupan kuvat kun eivät kerro koko totuutta, eivätkä kengät, laukut jne pääse oikeuksiinsa niissä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012