..mutta boom kah:


Hipsterit soitti, ne haluaa hattunsa takaisin.Polvet huutaa hoosiannaa ees taas ajamisesta Helsinkiin, mutta siitä huolimatta oli mahtavan kiva päivä siskon kanssa. Me ei usein ehditä viettämään laatuaikaa kaksin, vaikka monta kertaa viikossa treeneissä nähdäänkin, siksi tällaiset mennään mihin huvittaa retket ovat kivoja.

Kommentit (18)

6/18 | 

Oo kuin ihanat kisulit! <3 Nuo ja ne ihanat jykevämpikorkoset bambi-korkkarit ovat vähän huudelleet mun nimeä... Muttei ihan heti, näillä palkoilla... :D

Tinke
8/18 | 

Ihana toi "Hipsterit soitti, ne haluaa hattunsa takaisin." :D Rakastan kaikkia noita sejase soitti ja tahtoo sitäjatätä takaste :)

10/18 | 

Söpö hattu! :) Harmi, että mullon niin iso pää, etten ikinä löydä mistään sopivia hattuja. Monien vaateketjujen L-koko hatuissa tarkoittaa kokoa 58, kun taas oma ylioppilaslakkini taisi olla kooltaan 61... :D 60 saattaisi kyllä olla paras.

heii, minä oon todennu että miesten osato on kova paikka :) mun pää on 59,5 eli hattu väh. 60 kokoa ja nainen siis olen.. Sieltä usein löytyy :)
männä viikolla ärsytti ku oisin pinkin pyöräilykypärän halunnu ku matsais pyörään, niin naisten koko oli 50-56!! Wtf, kellä on koon 50 pää. Piti sitte ostaa musta kun niissä unisex koko oli 54-62, säädettävä siis! Syrjintää :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012