Koska olemme edelleen kylpyhuoneremonttia paossa, alkuvuoden vaatevalikoimani on ollut vähän minimalistinen. Suorastaan olematon. Sama kukkatunika yllä joka kolmas päivä, eli aina kun se on puhtaana. Hain hetki sitten kotoa hieman vaihtelua garderobiin, koska en kestä enää :D  

Zaran punainen pitkähihainen tunika helpottaa kummasti tuskaa.

Pakko todeta, että minusta ei olisi vaateminimalistiksi. On paljon mukavampaa arjessa, kun voi penkoa huolella kerättyä vaatekaappia, olla luova ja vaihdella tyyliä fiiliksen mukaan. Saan siitä energiaa kuin kirkasvalolampusta konsanaan! 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010