Katukuvaa katsomalla voisi kuvitella, että kauppojen takkirintamalla ei myydä muuta kuin mustaa. Ja mustahan on varsin toimiva ja helppo väri takissa. Etenkin niissä tilanteissa, kun päiviksen pihalla syliin hyppää 5-vuotias kuramaakari, jota ei juuri äiteen vaatteet kiinnosta :D

Mutta mustan sijaan kannattaa harkita tummansinistäkin villakangastakkia. Se on tumma siinä missä mustakin, mutta sinisen sävy tekee yllättävän paljon kokonaisuudelle. Värikkään takin ei tarvitse olla kirkkaankeltainen, se voi olla myös tummansininen tai vaikkapa vihreä. 

Tämä vanha Collectifin fiftaritakkini on täydellinen leveiden helmojen kanssa. Takki näyttää oikeastaan paremmalta alustyllin kera, mutta toimii kapeammillakin helmoilla. 

Vintage-aurinkolaseissa on tummansiniset kehykset. Joskus sitä jaksaa panostaa yksityiskohtiin. 

Kommentit (2)

Liila
1/2 | 

Ihanaa, kun otat väriasian esiin. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi tähän pimeyteen pitäisi vielä pukeutua mustaan. Sehän ei värinä sovi suomalaisille keskimäärin kenellekään, vie vain viimeisenkin värin kasvoista. Sininen on huomattavasti pehmeämpi väri ja toivoisin muutenkin värien käytön lisääntyvän ja tuovan edes vähän iloa tähän synkkään vuodenaikaan. 

Katti
2/2 | 

Löytäisinpä jostain tummanvihreän villakangastakin niin siirtyisin ilomielin pois mustasta! Toppatakki on jo sininen, ja toimii tosiaan neutraalina mutta vähän värikkäämpänä vaihtoehtona.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010