Kun vaatekriisi on pahimmillaan, musta pikkumekko pelastaa aina. Vaikka musta on turvavärini, ja jossain määrin myös upean dramaattinen, se on tällaiselle väreistä innostuvalle useimmiten hieman liian tylsä. Tai ehkei tylsä, mutta varma. Musta vaatii aina rinnalleen jotain, että tunnen oloni kotoisaksi.

Korut, hiuskoristeet, laukut ja kengät, ilmiselviä valintoja. Mutta ihan samaan tapaan asun juttuna voi olla myös kimaltavat sukkikset, erityisesti nämä:

Kengät Asokselta. 

Nämä kimaltavat verkkopintaiset sukkikset löytyivät Lindexiltä. Ja nimenomaan verkkopintaiset, ei verkkosukkikset. Säihkyen kohti joulua! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat