Tyllihame nauttii ihan turhaan juhlavaatteen mainetta. Ja ehkä se myös yhdistetään Sinkkuelämää-sarjan alkutunnariin, jossa Carrie sipsuttaa tutussa New Yorkin kaduilla. Carrie on kiistatta muoti-ikoni ja loputon inspiraation lähde, mutta arkipukeutumisen kanssa hahmon asuilla on melko vähän tekemistä. 

Ei tarvitse olla oman elämänsä Carrie, että voi pukea tyllihameen arkeen. Sen voi toteuttaa myös... no, arkisesti. Vanhassa hirsitalossa asuvana talvikausi on kylmä ja villapaita best friend. Olen opetellut yhdistämään villapaidan lähes joka mekkoon ja hameeseen, mitä kaapistani löytyy. Villapaita on mitä parhain tapa arkistaa juhlavampi vaate, kuten esimerkiksi tyllihame. 

Kas näin: 

Villapaita: Lindex / Tyllihame: Vero Moda / Laukku: Mango / Kengät: Vagabond

Jos korkkarit vaihtaisi tennareihin, asu olisi vielä rennompi. Mutta olen kuitenkin vannoutunut korkkarinainen, joten tyylilleni uskollisena pieni juhlavuus on erittäin ok. Jättisuuri villapaita tasapainottaa alaosan riittävän hyvin. 

Kesäkaudella puen villapaidan sijaan tavallisen yksivärisen T-paidan, jos kaipaan arkisuutta. Ikiklassikko  tyllihameen parina on tietysti nahkarotsi, mutta se lienee niin ilmiselvä, että tuskin tarvitsee erikseen mainita. Mutta mainitsin kuitenkin, sillä kliseet on todistettu pääosin toimiviksi ;)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010