Jahas, se on kunnon talvi taas! Mutta ei masennuta, vaan nautitaan vielä hetki jättimäisistä villapaidoista. Mitä muhkeampi, sen rennompi. Pukeutumisinspiraatio lähti liikkeelle aamun turkoosina kajastavasta maisemasta. Loogisesti siispä ylle pelkkää mintunvihreää. Yhteen väriin tai sen eri vivahteisiin pukeutuminen on kuulunut aina tyyliini, ja olen jo aikoja sitten julistanut olevani eläkeiässä se punaisiin pukeutuva mummo. 

Neule: Lindex / Hame: H&M / Kengät: Gabor / Laukku: Mango

Tuo Mangon kotelomainen veska on kameralaukkuni, mutta lainaan sitä välillä myös normikäyttöön. 

Kommentit (8)

Marsarsa
1/8 | 

Ensimmäisen kuvan kohdalla alaspäin rullatessani toivoin näkeväni kalmasukkikset. Ois sopinut värimaailmaan!

Halina
3/8 | 

Oi tää asu on ihana! :) Ja naurahdin ekalle kommentille, koska ne kuuluisat kalmasukkahousut olisi hauska yhdistää vielä tähän :DD

Vierailija
4/8 | 

Eih Nelliina, odotin näkeväni kalmasukkikset tai vähintään ne uudet kukkasukkikset :D Tee sama asu uudestaan niin että sukkiksetkin sopivat? Tai jonkun muun värin kanssa niin, että koko asu on samaa? Olen varma että osaat. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010